Приятелката на Авичи направи невероятни признания! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Приятелката на починалия диджей Авичи – Тереза Качерова, която е чешки модел, проговори две седмици, след като музиканта беше намерен мъртъв в хотелска стая в Оман.

Качарева публикува писмо (дълго 17 страници) в Инстаграм, в което описва тъгата и отказа си да приеме, че всичко това е реалност.

„Прекарах последните дни, чакайки да се събудя, чакайки някой да ми каже, че всичко това е някаква извратена шега, някаква огромна грешка. Но най-после мисля, че започвам да осъзнавам случилото се и явно наистина няма да те видя отново”, сподели Тереза Качерова.

След това Качерова описва етапите на отрицание, през които е минала, четейки за смъртта на любимия си.

„Първите няколко дни не оставих намира приятелите – сигурни ли са, че това е истина. Търсех в Гугъл статии, които за мен бяха грешни. Всеки път, когато видех „почивай в мир” и „Авичи” на едно място изпитвах ужас”, сподели още моделът в социалната мрежа.

„Ти беше твърде млад, твърде прекрасен, за да има нещо подобно изписано до твоето име”, казва Качерова.

Следващите части от писмото чешкият модел посвещава на всеки хубав спомен, който тя, синът й и Авичи са споделяли. Съжалява за всеки упрек и всичко негативно, което му е казала, за всички неща, които той я е молил да направи, но тя така и не е направила.

За тайната им връзка, която е била такава, за да може да остане само тяхна. И за огромната любов, която тримата са споделяли.

„Казвах ти, че Лука (синът на Качерова) няма да помни живота си без теб. Сега се надявам да помни живота си с теб. Аз ще съм тук, за да му припомням. Ще му показвам видеа, в които той те вика, където и да отидем”, пише още Качерова.

Малко преди да публикува това писмо, чешкият модел разкрива връзката си с диджея, като публикува слайдшоу със снимки на нея, синът й и Тим /бел.ред. истинското име на Авичи/ в най-сладките очарователни моменти, които показват щастието и любовта между тримата.

https://www.instagram.com/p/BiDq0GCA170/?taken-by=terezakacerova

Припомняме, че на 20 април Авичи бе открит мъртъв в столицата на Оман Маскат. Той бе само на 28-годишна възраст. Ако обстоятелствата около смъртта му бяха неясни за няколко дни, то семейството му наруши мълчанието и намекна, че се е самоубил.

В изявление, публикувано на 26 април, близките казват: „Нашият любим Тим е крехка артистична душа, която търси отговори на екзистенциални въпроси. Той наистина се бореше с мислите си за смисъла на живота и щастието. Не можеше да продължи. Искаше да намери мир“.

Информацията е потвърдена от TMZ. Музикантът е починал от загуба на кръв, след като е използвал стъкла от празни бутилки, за да сложи край на живота си. Днес само в „Daily Mailе“ се говори за друго откровение.

Според таблоида, Авичи е призовал за помощ свой близък – най-вероятно брат му. Зовът за помощ е бил взет много сериозно от неговия близък, който скочил на самолета, за да не позволи на диджея да приключи с живота си… напразно. Самолетът е кацнал два часа, след като вече трагедията е станала в Оман.

https://www.instagram.com/p/BiDqPkWgdEt/?taken-by=terezakacerova