Пробвайте ги вместо закуска

Най-горещи секс пози за сутрешен секс.

Сутрин на всички ни се спи и посягаме към чашата с кафето!

Ние знаем един начин, по който гарантирано ще се събудите(много по-качествено) и по приятно.Подготвили сме ви най-горещите секс пози, които ще ви дадат чудесен старт на деня!

Поза Лотос

Мъжът сяда на леглото „по турски“, а половинката му го „яхва“, като дупето и таза й трябва да се смъкнат в дупката, оформена при кръстосването на краката му. Нейните бедра обгръщат кръста му и краката й се кръстосват зад гърба му. Основното движение при тази поза идва от мъжа, който прави тласъци, без да отлепя крака и седалище от пода (леглото).

В това положение сексът е по-нежен и по-бавен, защото няма възможност за големи амплитуди на движение и по-рязко проникване. Въпреки това си има своите предимства и наистина усещате, че се сливате в едно цяло с половинката си.

Поза лъжички

Секси гушкане – тази поза е едновременно неприлична и мила. „Ъгълът на проникване осигурява стимулация на G-точката, а усещането, което изпитвате, когато телата ви се притискат е – удобство, когато той ви гушка отзад,“ обяснява Ват Ван Кърк, клиничен сексолог и брачен и семеен консултант. Започнете лягайки на едната си страна (той трябва да лежи зад вас, с лице в същата посока). Сега повдигнете горния си крак, извивайки го леко назад, а после го поставете върху бедрото на вашия партньор.

Той може да обхване бедрата ви по време на секс или да разхожда ръце по цялото ви тяло. „Това, което е страхотно в тази поза е, че главите ви са достатъчно близо, за да се обърнете и целувате, и с достъп до гърба ви, той може леко да масажира раменете ви, което ще ви позволи да се отпуснете в удоволствието „, казва Ван Кърк.

Мисионерска поза

По време секс в мисионерска поза мъжът напряга мускулите на корема, седалището и бедрата. Ако пък се приповдигне, ще натовари мускулите на гърдите и раменете.Що се отнася до жените, то в тази поза те едва ли биха могли да подобрят мускулния си тонус. Затова пък могат да се отдадат изцяло на усещанията.

Според легендата терминът „мисионерска” е създаден от туземците на тихоокеански остров. Християнските мисионери обяснявали на коренното население, че при съвкупление е приемливо само положението „лице в лице – мъжът отгоре”. Други твърдят, че радвайки се на знойните туземки, те прилагали само тази поза.

Поза кучешката

Редица проучвания показват, че близо половината от жените предпочитат кучешката поза заради елемента на първобитност и явната доминираща роля на мъжа, докато другата половина не харесва позата поради абсолютно същите причини. Ако случайно не сте наясно, говорим за позата, в която мъжът е отзад. Впрочем сред мъжете тя има много повече почитатели – силният пол харесва позата заради простотата и универсалността й и я предпочитат за спонтанен и бърз секс.

Поза жената отгоре

Позата „жената отгоре“ се смята за една от най-простите и разпространени. Може дори да се нарече основна, почти всички двойки я практикуват. Известно е, че в тази поза на жената й е най-лесно да контролира не само оргазма си, но и оргазма на мъжа. Освен това ръцете на партньорите остават свободни и могат да стимулират по-чувствителните по тялото на любимия, което е невъзможно примерно в „кучешката“ поза.