Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Прочети! Седмичен хороскоп за периода от 11 до 17 декември

Овен

Тази седмица ще започнете, изпълнени с енергия и ще сте истински неуморими. Имате още малко време преди празниците да довършите някои подробности по ваши сделки. С усмивка и настойчивост лесно ще убедите другата страна да приеме вашите условия.

Все пак 1-2 компромиса от ваша страна за цвят няма да навредят. В личен план нещата са в застой и това е най-добрият вариант за момента. Добре е да започнете да навлизате в празнично настроение, където ще обръщате повече внимание на положителните неща и самите вие ще искате да се промените към по-добро.

Телец

През тази седмица ще сте изключително работоспособни. Имате шанса да приключите работната година ако положите повече усилия. До края на работния период може да си оставите някои рутинни задачи или просто да излезете в една по-дълга отпуска.

В личен план ще сте склонни към доста смели действия. Това е добре, но помислете хубаво дали и след последиците ще имате същия кураж и най-вече отговорност да поемете последиците, които ще настъпят.

Близнаци

Най-важното през тази седмица ще бъде да не бързате с изводите и разсъжденията, както и с действията, породени от тях. Оставете си двойно повече време за реакция от това, което обикновено си давате. Със сигурност няма да съжалявате ако реагирате по-късно.

Ако се касае за намеса в отношения най-добре не вземайте отношение, нито страна, независимо от това, че много ще ви се иска да защитите ваш приятел. В любовно отношение може да ви се завие свят от срещи и флиртуване. Ако имате половинка няма да е хубаво да разбере.

Рак

Очаква ви спокойна седмица. Ще може да се отпуснете и да измислите от сърце и душа подаръци за близките ви хора. Ако искате да направите нещо със собствените си ръце ще ви трябва повече време. Отчете това.

Първо направете списък с хората, а след това с идеите за подаръци. Прегледайте внимателно с какви материали разполагате, за да не давате излишни пари. В същото време не очаквайте, че самите вие ще получите нещо толкова сърдечно и избрано с вкус, просто защото сте един от най-артистичните знаци и малцина имат вашия усет.

Лъв

В началото на седмицата е добре да запазите спокойствие. Това няма да е от най-лесните задачи, но ще трябва да положите усилия. На вашата глава ще се изсипят най-отговорните задачи и ще изглежда, че е невъзможно да приключите с всичко. Вероятно ще е така, но нервите ще ви попречат още повече.

Във вторник е добре да разпределите част от задълженията върху другите колеги. В сряда личен проблем може да ви разсее допълнително. Нищо няма да е фатално и в последния момент ще получите неочаквана помощ. В петък ще може да си поемете дъх, макар че ще сте много уморени, за да го усетите. През почивните дни Съдбата ще ви дари с достатъчно удоволствия за компенсация.

Дева

Това, което ще ви е нужно тази седмица ще бъде малко повече увереност. Не се колебайте да се обадите за помощ на приятели, ако имате нужда от помощ при довършването на ремонтни дейности у дома.

Конфликтите с половинката може да бъдат регулирани с капка любов и търпение. Преди празниците не са ви нужни никакви допълнителни усложнения. В здравословно отношение няма да ви навреди да намалите мазнините и да пиете повече билкови чайове, като намалите захарта.

Скорпион

През тази седмица във връзката ви може да изникнат спешни въпроси за решаване. Половинката ви може да ви притисне за това отношенията ви да минат на едно по-сериозно ниво. Те отдавна са такива, така че няма къде да мърдате.

Отказът ви може да бъде възприет много болезнено, така че помислете няколко пъти преди да кажете: „Не“. Роднините ви също очакват промяна в семейния ви статус. Напрежението може да се отрази на нервите ви, но не се успокоявайте с алкохол. Така само ще влошите ситуацията.

Стрелец

През тази седмица ще върви в оформянето на документи. Посещенията в институции също ще преминават успешно. В търговските сделки може да има забавяния, но не по ваша вина.

Не насилвайте нещата ако не се получават. Празничното настроение вече витае във въздуха и е нормално на хората да не им се занимава със сериозни неща. От друга страна в подобна ситуация може да имате късмета да изненадате конкурентите си. Не пропускайте ако ви се отдаде такава възможност.

Козирог

Седмицата ще е противоречива. Първите дни ще са подходящи за делови преговори и сключване на сделки по вашите условия. След сряда обаче съсредоточеността ви вече няма да ви позволи да видите цялата ситуация. Това време посветете на срещи с приятели.

Сега е моментът да обсъдите подробностите около отбелязването на празниците. Не лишавайте роднините от вашето внимание, а и подаръци.

Ако миналата година не сте успели да ги дарите с нужното уважение сега не може да пропуснете. В личен план всичко ще е по мед и масло. Партньорът ви ще ви даде необходимата подкрепа. Ще се чувствате обичани, а това е най-важното сега за вас.

Водолей

През тази седмица ще може да преместите планини. На всички фронтове ви очакват успехи. Не се спирайте след първия покорен връх. Това е период, в който ще имате много възможности да отметнете задачи, колкото и за месец няма да успеете.

Поддържайте организма си, за да може да издържите на натоварването. Изключете напълно алкохола и си оставяйте поне половин час на ден, в който да се разхождате навън и да не мислите за нищо. Самостоятелните представители на знака може да се влюбят, но не бързайте да правите признания или други действия, насочени към обекта на чувствата ви.

Риби

Тази седмица повече увереност няма да ви е излишна. Някакво разочарование ви мъчи. Не насилвайте нещата, но ако се измъчвате душевно дайте знак на партньора си за това.

Понякога сте по-далновидни от останалите, но не всички имат вашия поглед върху нещата и им е необходимо повече време, а на вас – търпение.

Съсредоточете се върху положителните неща от връзката ви. Те съвсем не са малко и имате голям шанс да получите всичко, което искате, когато най-малко очаквате. Не забравяйте, че не винаги нещата се получават по наш сценарий, но това не означава, че не сме обичани.

Коментари
Зареждане...