Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Психопат заплашва Нелина от Deep Zone с изнасилване! Вижте в какъв кошмар живее красавицата

Психопат заплашва Нелина Георгиева от „Дийп зоун“ с изнасилване.

Всичко започнало през 2013-а, когато Нелина била едва 16-годишна. Добилата популярност покрай Х Фактор ученичка, започнала да получава многобройни съобщения в социалните мрежи от Петър Великов, представя се като Емил Марков.

„Първо започна с обиди, след това с любовни обяснения, а след това започна с непрестанна агресия към мен. Как сънувал надгробната ми плоча с трите ми имена и това, че съм починала на 19 години.

Заплашвал ме е, че ще ме изнасили! Опитва се да ме злепостави като казва, че ме познава най-добре от всеки, а аз никога не съм го виждала“, пише изпълнителката в официалния си профил във фейсбук.

„Освен името Емил Марков, той си е правил и фалшиви профили, правейки се на деца, жени и други мъже из мрежите! (В коментарите ще прикача снимка, на която доста добре се вижда, как се е издънил при смяната на профил! )

И не на последно място, думите му към мен са – Ще те оставя намира, когато и твоите родители го направят!“, допълва Нелина.  Певицата твърди, че профилите му във Фейсбук са повече от 40.

„През тези 4 години подавах няколко пъти жалба в полицията, но дотам! Тъй като нещата започнаха да стават все по-плашещи и извън контрол, успях да се сдобия с личния му номер, който веднага предоставих на полицията! След което той беше призован да се яви в София на разпит!

Няколко часа по-късно, той се е разписал, как повече няма да ме притеснява, както мен, така и моите родители, близки и приятели!

Единственото, което исках и искам от него е да ме остави намира ЗАВИНАГИ! За жалост веднага, щом се прибра в Стара Загора същата вечер след разпита, той моментално започна пак да ми пише, като ме заплаши ( и продължава) , че : – не ме чака нищо добро!

Ще ми бъде забранено да пътувам извън страната!, Че ме чака затвор от 1 до 6 години!, Имам огромна нужда от помощта на всички ви!“, моли Нелина. Според нея мъжът има жена и дете на 5 години, предава Телеграф“.

Коментари
Зареждане...