Рачков и Мария хвърлиха голяма бомба в „На кафе“ при Гала!

Днес гости на Гала в сутришното предаване „На кафе“ гостуваха прясно оженилата се двойка – Димитър Рачков и Мария Игнатова.

„След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите. Това заяви в ефира на „На кафе“ Мария.

Коментара й бе по повод завръщането им като двойка в „Господари на ефира“. Красивата блондинка бе пристигнала в студиото с къси панталонки, който откриваха перфектна гледка към заголеното й дупе, още щом поседна на диванчето.

„Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще видим. Довечера искам да кажа, че ще подпишем един много важен документ в ефир, но няма сега да издавам какъв е“, хвърли бомба Рачков и добави:

„Абе, чакай да кажа. Така, като те гледам, имам чувството, че Николина Чакърдъкова води. Македонска песен няма ли да има?“, каза той, подигравайки се на „фруктиерата“ на главата на водещата .

Гала сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра на „Бира понг“. Ако някой от двамата не уцелеше противниковата чаша – то трябваше да отговаря на въпрос.

Двамата отговаряха честно и бяха много откровени – „Ако трябваше да да променя нещо в Рачков, то бих го накарала да говори по-малко по телефона. Постоянно го прави“, заяви Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е направо непоносима преди сутрешното кафе.

На въпрос какво харесва най-много в Мария Рачков отговори – „Мария е много красива, интелигентна, има височина, талия и ханш. Малко й лопат днес гащите, но е поотлсбнала. Обичам да общувам с нея“, призна комикът.