Райкова се омъжва през септември

Напук на слуховете за раздяла, Черната Златка е в трескава подготовка за своята сватба. Силиконката, която в момента се изявява в шоуто „Като две капки вода“, е в трескава подготовка за най-важния ден в живота си, пише „България днес”.

Русата Златка е избрала кога да бъде сватбата й. В момента фурията се оглежда за рокля, с която да засенчи всички. Райкова смята да се вземе официално с годеника си, ММА боеца Георги Валентинов, през есента.

Двамата обсъждат ангажиментите си и стигат до извода, че най-добрият вариант е да се оженят през септември. Райкова мечтае да има шикозна сватба, която дълго да се помни. Годеникът й Георги напира най-щастливият им ден да бъде в тесен кръг, но Злати категорично отказва. Тя иска да покани всичките си приятели, които да я видят като булка.

В същото време Райкова и любимият й Георги скоро ще започнат да работят и за бебе. Единствената пречка засега се оказва участието на блондинката в „Капките“.

Златка иска да изкара цялото предаване, защото вярва, че има шанса да го спечели и не желае да се отказва. Точно поради тази причина Георги и Райкова ще започват опитите за бебе след края на риалитито.

Въпреки спекулациите, че годежът на Райкова с Георги е нагласен, силиконката за пореден път публично засвидетелства любовта си към ММА боеца. Тя оправи изключително мило послание към бъдещия си мъж по повод рождения му ден.

„Най-добрият човек, когото познавам. Ти си моето семейство и съжалявам, ако някога волно или неволно съм те обидила. Ти ме направи по-добър човек с твоето търпение и доброта“, написа Златка към своя любим Георги.

Източник: hotnews.bg