Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Разкриха причината за смъртта на Шарлопов!

Бизнесменът Стефан Шарлопов е издъхнал от предозиране с виагра, при това в обятията на млада любовница.

Шокиращото разкритие направи пред „Уикенд” близък до ВИП семейството, запознат с детайлите около кончината на един от най-успешните ни бизнесмени. Оказа се, че мултимилионерът наистина си е отишъл от високо кръвно, каквато информация изтече след смъртта му, пише ХотАрена.

Медиите написаха, че в неделя, 4 февруари (ден преди да издъхне в съня си), Стефан сам си измерил кръвното, което било 170 на 100, при което изпил обичайното хапче. Не потърсил лекар. Решил, че сънят ще го излекува. И не се е събудил.

Истината е малко по-различна. Шарлопов наистина си отиде от високо кръвно, което обаче беше изострено от прекомерна употреба на виагра.

В неделя бизнесменът е бил при своята любовница – доста млада, между другото – около 25-годишна. Очевидно с цел да се представи добре приел виагра повече от нужното.

По-късно обаче му станало много лошо, защото не могъл сам да позвъни за помощ. Това направила любовницата, която първо потърсила съпругата на Шарлопов – Бояна Кехайова”, обясни източникът ни.

Красивата пловдивчанка, майка на четири от петте деца на милионера, веднага се задействала да преместят съпруга й вкъщи, за да се спестят неудобните въпроси, ако ситуацията излезе извън контрол. Междувременно обаче мултимилионерът издъхнал. 

Странно е решението на метресата да се обади на съпругата му, вместо на спешна помощ. Вероятно двете се познават, иначе не мога да си го обясня”, коментира запознатият с драмата.

Детайлите около кончината на Стефан Шарлопов са едни от малкото пикантерии, които лъсват около него. За радост на фамилията той бе сред малцината успели, чието име никога не бе замесено в скандали, слухове за корупция и някакви мръсни схеми.

Неговите приятели не крият, че Шарлопов се гордеел не с банковите сметки, натъпкани след поредица успешни сделки и начинания, а със здравото си семейство.

Бояна Кехайова и Шарлопов не са имали сериозни проблеми и въпреки забежките му с млади красавици бракът им вървял повече от добре, издадоха близки до ВИП фамилията.

Според коментарите с отворения им брак очевидно са били наясно повече хора, затова и в критичния момент метресата звъннала именно на законната му половинка.

Коментари
Зареждане...