Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Разследват гаджето на Преслава в акция „Лукс“!

От няколко дни компетентните органи разследват произхода на средствата, с които Павел Лазаров е придобил тузарски апартамент в София и два луксозни автомобила, пише „Таблоид”.

Според проверяващите, мускулестият възлюбен на Преслава е придобил жилище и автомобили на стойност над 1,5 милиона лева за последната година и половина.

В този период Павел броил 900 бона за огромен апартамент в южен столичен квартал, както и още 600 000 лева за двата си автомобила „Бентли” и „Мерцедес”.

Пред разследващите гаджето на Преслава е обяснил, че развива бизнес със земеделски земи.

Роденият във Враца здравеняк стопанисвал няколко хиляди декари овощни дръвчета в района около Мездра и дори прибирал европейски субсидии за бизнеса си.

Ченгетата обаче подозират, че земеделския бизнес е само параван за същинските занимания на Павел Лазаров.

В миналото врачанинът е бил разследван за трафик на наркотици, като допреди 2-3 години е бил приближен до подсъдимия като наркобос Стефан Бонев – Сако, твърдят запознати.

Запознати с проверката, която се осъществява спрямо гаджето на Преслава допускат, че Павел може да се опита да оправдае част от доходите си за покупката на скъпо жилище и луксозни лимузини с фиктивен заем, отпуснат му от неговата възлюбена.

Преслава е сред най-добре платените певици в страната, като хонорарът й за участие надхвърля 7000 лева.

Коментари
Зареждане...