Риана спря да се поддържа! Изловиха я с косми по краката! (СНИМКА)

Една от любимите ни певици Риана вече откри сезонa на събирането на тен. Изглежда в плен на бляновете по лятото и вървящите ръка за ръка с него плажове сме не само ние, но и Рири.

Певицата сподели кадър, на който събира слънчеви лъчи с изрязан бански и потник, а под него закачливо написа: Когато не можеш да дочакаш лятото.

Виждайки снимката, човек няма как да не обърне внимание на факта, че Риана е с буйно окосмяваме по краката. И преди известни дами са демонстрирали отказа си от епилация на определени зони от тялото, но досега никога онлайн обществеността не е приемала това толкова радушно, колкото сега.

https://www.instagram.com/p/BiSKCKiDFt7/?taken-by=badgalriri

Когато през годините различни звездни дами са залагали на естествена визия и по-конкретно на косми под мишниците, всички ги нападаха и не пестяха епитите, за да изкажат отвращението си от решението им.

Сега обаче коментарите под снимката на Рири са повече от ласкави и дори изглежда се задава нова мода.

Редица дами се обединиха около становището, че след като Риана ходи с косми по краката, то и те могат да си позволят да не епилират своите това лято.

„Ако Риана има косми по краката и аз мога да си го позволя. Запалена съм“, „Риана е с косми по краката в Instagram, затова никой не може да ми каже нищо, когато си пусна моите това лято“, гласят само част от коментарите.

А вие на какво мнение сте, дами? Може ли една жена да е с косми по краката на плажа и това демонстрация на увереност ли е или белег за неподдържаност?