Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Родителите на Преслава зарязаха Паола!

Преслава сама се грижи за бебето и не разчита на помощта на родителите си.

Майката Янка и таткото Кольо решиха да отидат на екскурзия, вместо да дундуркат малката Паола, пише ХотАрена.

Двамата се наградиха с почивка в Балкана, включиха се и в празника на еленския бут. Леля Янка и бай Кольо не бяха случайно в балканското градче Елена, там участие имаше другата им дъщеря – фолклорната певица Ивелина Колева.

Тримата си прекарали отлично заедно, докато Преслава сменяла пелени и приспивала новородената Паола. Бащата на изпълнителките дори си накупил и месни деликатеси, с които да угоди на кулинарните си желания.

В първите дни след появата на бял свят на втората й внучка Янка беше постоянно в София и помагаше на фолкпевицата.

Постепенно обаче оставила грижите на дъщеря си, която се уредила и с детегледачка. Жената била постоянно на разположение, но най-вече когато Преслава е на участие.

Фолкаджийката се завърна към натоварената си програма отпреди бременността и отново има изяви почти всяка вечер. След всяко участие в нощно заведение Преслава веднага тръгва обратно към София, за да бъде с дъщеричката си.

Янка и Кольо обещали, че отново ще помагат и няма да се отметнат от задълженията си на баба и дядо. Но и те имали нужда от разнообразие и затова използвали всяка възможност да забегнат към някоя планина, където могат да си починат.

Двамата искали и скоро да се върнат в родния Добрич – да нагледат апартамента си и да се видят с приятели, тъй като все по-рядко се задържали в сърцето на Добруджа, пише „България Днес“.

При следващото пътуване до София щяла да бъде само Янка, а мъжът й щял да си остане вкъщи, тъй като не можел да е толкова полезен в грижите, колкото бабата.

Коментари
Зареждане...