Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Роднините на Шарлопов: Отиде си от черна магия!

Семейството на Стефан Шарлопов, които са в шок от внезапната му смърт, са убедени, че милионера си е отишъл след направена тежка черна магия. Покойникът 

Бизнесменът си отиде на едва 55-годишна възраст в нощта в неделя срещу понеделник. 

Покойникът бил здрав като скала, но вечерта се почувствал зле. Премерил си кръвното – било високо, и си легнал да поспи. На сутринта така и не се събудил.

Шарлопов и съпругата му

Бездиханен в леглото му го открила съпругата му Бояна, която е по-млада от него с 15 години. Тя напразно се опитвала да го събуди няколко минути. Жената на хотелиерския бос е в шок от внезапната му смърт и вече цяла седмица не може да дойде на себе си.

„Стефан беше много здрав – хранеше се умерено, спортуваше, никога не е имал наднормено тегло, не взимаше лекарства. Преди два месеца бе на цялостен медицински преглед – всичко му беше в ред”, разказала тя на общи приятели. Затова била убедена, че края на съпруга й е настъпил след направена тежка черна магия.

Две седмица преди най-лошото, с нея се свързала популярна врачка, която я предупредила, чена мъжа й е била направена черна магия от негов враг в бизнеса, с когото имали търкания от 15 години.

Заклинанието било дело на попуярен ходжа, практикуващ пъклените си дела в айтоско село. На ходжата били броени 50 000 лева преди Нова година, за да направи черна магия за смърт, която да порази от раз Шарлопов.

Бояна предала думите на ясновидката на съпруга си, но той се развикал, че й пълнят главата с глупости и й забранил да контактува с „подобни откачалки”, пише „Уикенд“.

Преди години обаче самия Шарлопов е признавал, че е откривал магии в дома си.

„Намирах някакви предмети, подхвърлени у нас. Опитвали се да ми правят магии разни нещастници. Е, както се вижда, жив и здрав съм”, предизвикваше съдбата милионера.

Коментари
Зареждане...