Розмари и Ричард го направиха! (СНИМКИ 18+)

Ричард и палавата моделка Розмари втрещиха зрителите на „Вип Брадър“.

Сексуалната страст между помежду им не е от вчера или днес. След като прекараха една страстна нощ преди време, моделката и фитнес инструктора решиха да зарадват зрителите с още една.

Фитнес инструкторът смята да докара нещата си докрай и директно попита моделката дали не иска да вдигнат рейтинга на шоуто като правят секс.

„Ако го направим отиваме на финал. Ще направим такова шоу… Рейтингът ще е и за двамата“, обърна се Ричард към палавата моделка.

Първоначално Розмари отряза фитнесджията като му каза, че има семейство, което гледа и приятел, който обича.

„Не съм боклук и не мога да направя това. Първо ме номинираш, а после искаш да правиш секс с мен“, отряза го Розмари и се обърна на другата страна в общото им легло, малко след което – заспа.

Оказа се, че за неудържимия Ричард не е проблем, че моделката е заспала. Когато лампите в Къщата изгаснаха, той прибегна в действие, а моделката запя друга песен.

Ричард пусна пипалата си под юргана на Розмари и се разнесе стон из цялата къща. Камерите уловиха страстния момент между двамата, в който Ричард най-вероятно бърка в бельото на моделката, а тя по никакъв начин не се дърпа.

На сутринта самият фитнесджия отиде да се похвали за „великата си постъпка“ пред Стефан, като обяви, че това се е очаквало от него още с влизането.