Русата Златка: Благой е само временно влечение!

Златка Райкова си намери нов, подвижен банкомат в лицето на Благой Георгиев.

Шавливата плеймейтка се възползвала от слабите ангели на Джизъса и без никакви проблеми го вкарала в леглото си. Това се случва малко след като ММА боецът Георги Найденов й би шута, а поводът бе поредната изневяра на Райкова.

По време на шоуто „Като две капки вода“, в което Георги падна на колене пред любимата си и пред цяла България й предложи брак, Златка се загаджи с брата на Борис Дали, с когото имаше кратка креватна авантюра. Именно тогава Валентинов решил, че е по-добре да скъса с палавницата, в която бил влюбен.

Въпреки че Благой Георгиев е много далеч от представите на Райкова за сериозна  връзка, сега тя се е закачила за него и чака на хоризонта да се появи нещо по-подходящо.

Пред приятелки Златка споделяла, че ще използва намалението, докато  Джизъса е увлечен по нея да се възползва максимално от парите му, твърди HotArena.

„Не ме привлича дори физически, но ще си поиграя известно време и с него“, заливала се от смях плеймейтката. В началото дори се срамувала да признае, че двамата са двойка и настоявала да се крият.

Издъниха се обаче по време на почивката си в един от топхотелите на СПА курорта Велинград. По-късно бяха забелязани и по родното Черноморие в компанията на приятели.

Колко време ще продължи тази псевдо идилия, предстои да видим и то съвсем скоро, шушукат светски  клюкари, запознати с нрава на меркантилната Злати.

В последните седмици Джизъса се е изръсил доста солено за любимата си, пилеейки щедро парите си. Изненадвал я с най-различни подаръци, кой от кой по-скъпи.

Още отсега планирал да я заведе по Коледа на романтична почивка на Малдивите. Ако до тогава тя не му бие шута, разбира се!