Русата Златка вдигна хонорара!

Ако искате палавата манекенка да зарадва очите на приятелите ви с нежните й форми или да освети с присъствието си като водеща ваш купон или светско събитие, ще трябва да броите 5000 лева.

„Доскоро 32-годишната блондинка искаше по 2 бона хонорар за участие. Откакто обаче участва в риалитито „Като две капки вода” и стана супер популярна, цената ѝ скочи. Сега яко се е надула, за по-малко от 5 „хилки” не ще да си мръдне апетитното дупе”.

https://www.instagram.com/p/qCb34_GNA0/?hl=bg&taken-by=blessbyzraykova

Това е цената, ако тя е водеща на купона, ако просто държите да е сред навалицата, ще ви струва „само” 3000 лева”, разкри близката на Русата Златка пред „Таблоид“.

Оказа се, че освен парите от баровци, хитрушата прави сериозен кеш по още няколко пера, сред които най-важни са участието в т.нар. „скрити реклами” и собствената ѝ модна линия.

Прикритата реклама обикновено ни пробутва различи козметични продукти, с които Русата Златка уж невинно се маже, докато припича апетитното си тяло край басейна.

https://www.instagram.com/p/qY5dxOGNGj/?hl=bg&taken-by=blessbyzraykova

От снимките на секс бомбата в социалните мрежи се вижда как хубавицата смело загатва силиконовите си прелести, докато в едната ръка държи поредната химия, с която „кожата ми се чувства отлично”.

За да се уредите Златка да обладава с ръце точно марката, на която сте вносител или производител, цената е 300 лева за всеки пост, на който тя позира с продукта.

Модната ѝ марка пък се радва на приличен интерес от начинаещи златотърсачки, които смятат, че с етикет Zlatka Raykova на гърба ще пожънат небивал успех сред все още незаетите мамини синчета с безкрайна кредитна линия.

https://www.instagram.com/p/qBs_4pmNHi/?hl=bg&taken-by=blessbyzraykova

Струйка от паричния поток, който ежедневно влиза по сметките на Златка Райкова, наскоро бе осребрен в чисто ново жилище за 100 000 евро. Според информацията баровският дом на съблазнителката се намира на входа на софийското с. Ивавяне, край Банкя.

В същата сграда съседка на Златка е певицата Елена Брусарска, като скоро във ВИП кооперацията се очаквало да се нанесат и други знаменитости. За обзавеждането на апартамента блондито ползвало услугите на интериорен дизайнер.

Дневната в лъскавия дом е разделена на три зони – кухненски кът, трапезария и всекидневна с мека мебел.

Според очевидци дори в общите части на комплекса са инсталирани бутикови мебели, на които съкооператорите могат да си правят срещи. Коридорите на сградата пък са изрисувани със стенописи с африкански мотиви. В комплекса има частен парк и портиер, който да следи за влизащите и излизащите от ВИП зданието.