Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

С тези ПЕТ зодии е невъзможно да се разберем!

Не си струва да избираме гаджето или приятелите си, фокусирайки се само върху астрологичните прогнози и карти.

Но пък можем да видим „какво говорят“ звездите за даден човек според зодията му.

Кои са тези, с които се разбираме най-трудно?

5 място – Козирог

Упорити същества, Козирозите стоят на своята позиция, дори когато са наясно, че грешат. Но можете да ги надхитрите – започнете да се съгласявате с него и има шанс Козирогът неочаквано да бъде на вашата позиция. Защото не иска да е съгласен с вас.

Да, това е странен знак, който защитава своето мнение и не иска победа над противника. Защото харесва процеса, а не резултата. Козирогът е в плен на собственото АЗ – той иска да направи само това, което иска, но какви са неговите истински желания дори и сам не знае понякога.

Като цяло, ако използваме терминологията на социалните мрежи – „всичко е сложно“.

Козирозите мразят скуката, те трябва да запълнят живота със смисъл, така че ако не можете да им помогнете – просто ще ви напуснат. Или най-вероятно ще го напуснете вие, защото нервите ви звънят като струни.

Козирогът е много селективен – той избира средата си с хора, които според него са достойни за неговата компания. Но си задайте въпроса дали си заслужава той да бъде във вашия.

4 място – Близнаци 

Този знак се разкъсва на парчета и в различни посоки. Близнаците са органично неспособни да седят на едно място, заразяват другите с нервност, запълват пространството с шум, викове, чувства и амбиции. ю

Те се нуждаят от всичко наведнъж и за предпочитане без усложнения. Те са капризни, егоистични и в същото време умело отстраняват всеки, когото не харесват. И са способни да забравят или загърбят за 5 минути нещо, което им се е струвало най-важното на света.

3 място – Водолей

Водолеите лесно намират общ език с хората, могат да слушат внимателно мнението на някой друг, но единствената им загриженост е свързана с тяхната собствена позиция. И те ще правят каквото сметнат за добре.

Ако не се получи лесно обвиняват другите, защото не се смятат за виновни за нищо. Водолеите са склонни към диктатура, но са прекалено емоционални, често в ущърб на поставените цели.

2 място – Овен

Комуникацията с Овен изглежда като компютърна игра, в която сега сте на върха, а секунда по-късно смъртно ранен. Хората от зодия Овен обичат да спорят, не понасят пораженията в дискусиите и изобщо не мислят за последствията от техните действия.

Ако искате да свържете живота си с представител на този знак – превърнете се в будист, за да можете да пропускате с лекота суетата и нервността на Овена. И знаете ли защо? Минутите на спокойствие прекарани с Овен на другите им изглеждат като истинска буря.

1 място – Скорпион

Нищо ново, това всеки знае толкова добре – представителите на този знак са истински демони. Вицовете са вицове, но репутацията на Скорпионите е такава и е доста трудно да променят това мнение. Какви са Скорпионите?

Твърди, злопаметни и получават това, от което се нуждаят. Те са лидери, или се опитват да бъдат, фокусирани са върху нещо важно само за тях и са много упорити до постигането на целта.

Коментари
Зареждане...