Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Салма Хайек през сълзи: Казах сто пъти НЕ на Харви Уайнстийн! Не – да ме гледа гола, не – да му правя орална, не – да ми… (ВИДЕО)

Холивудската актриса Салма Хайек разказа шокиращи подробности за посегателства на продуцента Харви Уайнстийн.

Своя разказ тя публикува в The New York под заглавието: „Харви Уайнстийн – чудовище и за мен.

По нейни думи, това се случило по време на работата над филма „Фрида“ през 2002 г. Уайнстийн се съгласил да снима филма, поставяйки куп условия, но тогава, казва актрисата, дошло времето тя „да му каже не“.

„Не на молбата да го взема със себе си под душа. Не на молбата да гледам как той взема душ. Не на молбата да ми направи масаж. Не на молбата да разреша на негов гол приятел да ми направи масаж. Не на молбата да му разреша да ми направи орален секс. Не на молбата да се съблека заедно с друга жена. Не, не, не, не…“ пише Салма.

Тя разказа също, че на снимачната площадка  получила нервен срив.  „Работата беше там, че трябваше да се снимам гола с друга жена. А трябваше това да се случи под погледа на Харви Уайнстийн,“ споделя актрисата.

През октомври сексуалният терминатор Уайнстийн бе обвинен в сексуални посегателства и изнасилвания на куп актриси, сред които Кара Делевин, Леа Сейду и Анджелина Джоли.

На фона на тези признания, много други холивудски знаменистости и певици започнаха да разказват за своите травмиращи срещи с продуцента.

Коментари
Зареждане...