Саманта Сутра: Секс правила от Саманта Джоунс

Всяка една от нас е гледала поне няколко пъти „Сексът и градът“, взимали сме много идеи за облеклото и от четирите героини. Но, когато става дума за секс, има само една героиня, която може да ни помогне.

Избрахме най-доброто от обаятелната героиня в любимия ни сериал,  продължи да четеш, за да научиш най-съществените секс правила от „Саманта Сутра

Секс правило на Саманта № 1: Не се притеснявай да поемеш нещата в свои ръце.

Саманта е напълно наясно, че няма нищо по-секси от жена, която знае точно какво иска в леглото и не се притеснява да поеме нещата в свои ръце. Ако не знаеш откъде да започнеш, опитай да се наместиш върху него – гарантираме, че той ще се предаде на изкусителните ти умения.

Магическо движение: В действие.

Първа стъпка: Накарай го да седне на ръба на спалнята, като краката му са свободно провесени.

Втора стъпка: Сложи ръце върху раменете му и му позволи да се облегне на няколко възглавнички, които да поддържат долната част на гърба му.

Трета стъпка: Обхвани таза му с коленете си и се притисни към него.

Четвърта стъпка: Задръж възглавниците зад главата му за допълнително удобство и поддръжка.

съветче: Устните ти се намират в удобна близост до ухото му, така че за допълнителното му разгорещяване подшушни една от най-пиперливите си фантазии. Погрижи се да навлезеш в достатъчно пикантни детайли и гласът ти да бъде мнооого секси, задъхан и мъркащ, докато прокарваш езика си по ушната му мидата.

Секс правило на Саманта № 2: Бъди спонтанна.

Стане ли дума за страст, невинаги можеш да се възползваш от магията на момента. Когато й дойде похотливо настроение, Саманта абсолютно винаги е готова за действие – независимо дали е в спалнята, в кухнята, пробната или дори офиса… Спонтанният секс върху бюрото едва ли ще е най-добрата идея, ако споделяш офиса си с колеги, но без проблем можеш да се възползваш от кухненската маса например.

Магическо движение: Секси ножици.

Първа стъпка: Легни с лице към повърхността на масата или бюрото, ханшът е насочен към ръба им.

Втора стъпка: Повдигни краката си към тавана, така че да образуват 90-градусов ъгъл с тялото ти.

Трета стъпка: Остави гаджето ти да обхване глезените ти с ръце. Така той ще има възможността да разтвори ръцете си, а краката ти да останат широко разтворени.

Четвърта стъпка: Може да изпробвате движение, при което в ритъма на маневрите ви той да кръстосва и разтваря краката ти точно като ножица.

съветче: Ръцете ти са абсолютно освободени от всякаква дейност, така че можеш да се възползваш от тях. Гали гърдите си, докосвай клитора си. Направи всичко, което ти доставя нужното удоволствие за супер оргазмени преживявания.

Секс правило на Саманта № 3: Опознай тялото си.

Увереността е най-важното качество, което трябва да притежаваш, за да доставиш страхотно удоволствие на гаджето си. За да успее да разбере тялото ти, първо ти сама трябва да го направиш, а никой не познава тялото си по-добре от Саманта.

Всеки нормален мъж ще бъде запленен, ако му покажеш какво истински те възбужда. Така той ще научи как най-лесно да ти доставя удоволствие, а от това ще спечелите и двамата.
Най-доброто начало за опознаване на тялото ти е G-точката. При докосване на магическата зона оргазмът ти е 100% осигурен.

Магическо движение: Трик с G-точката.

Първа стъпка: Излегни се/Застани? на ръце и крака и нека той коленичи зад теб.

Втора стъпка: Остави го да се задържи за дупето ти за по-голяма опора, а за повече удоволствие можеш да му позволиш и да го разтърка.

Трета стъпка: Остави го да стигне достатъчно навътре в теб, докато не открие точно мястото, което трябва. Скритата ти гореща точка ще получи нужното стимулиране, за да те облеят горещи вълни.

съветче: Защо не се сдобиеш с някой силиконов приятел от еротичен магазин (в розово например), за да донажежиш атмосферата?

Секс правило на Саманта № 4: Недей просто да лежиш…

Да се излегнеш удобно по гръб, докато половинката ти върши всичката работа, може да изглежда доста примамливо, но няма по-бърз начин да потушиш пламъците на страстта от мързела. Както Саманта не пропуска да го демонстрира, разнообразието е най-добрата подправка за чудесия секс. Както и ентусиазмът. Енергичността и ентусиазмът са тези твои качества, които ще го накарат да те потърси на минутката, в която не си до него. Така че вместо да се излягаш безучастно, действай!

Магическо движение: Похотливото повдигане на краката.

Първа стъпка: Докато сте все още изправени, обърни се с лице към него.

Втора стъпка: Вдигни левия си крак и го постави върху дясното му рамо.

Трета стъпка: Остави го да отпусне хватката си, като леко разкрачи краката си и съвсем малко свие коленете си.

Четвърта стъпка: Увий ръцете си около врата му и го остави нежно да обвие ръце около горната част на гърба ти.

Пета стъпка: Свий и дясното си коляно и го накарай да те повдигне, за да поставиш и другия си крак на рамото му.

Шеста стъпка: Докато той бавно те обладава, улесни вертикалния си шпагат, като плъзнеш прасеца си колкото можеш по-далеч.

съветче: Ако оставиш гаджето ти да се облегне на стена за опора, това ще помогне и на двамата да поддържате баланса помежду си. Ще му позволи и да даде всичко от себе си, за да ти достави максимално удоволствие.

Секс правило на Саманта № 5: Остави го да контролира нещата (от време на време).

Саманта обожава да доминира по време на секс, но все пак понякога дава поле за изява и на партньора си, защото осъзнава предимствата и на двете ситуации. Всяка поза, в която ти лежиш с лице надолу, а той е над теб, ще го върне към първичната му страна (наистина влудяващо) и той ще се постарае да направи най-доброто за теб.

Магическо движение: Наелектризираното плъзгане.

Първа стъпка: Излегни се по корем на леглото или директно на пода. Подпирай се с помощта на лактите си и остави краката си леко отворени и изпънати.

Втора стъпка: Остави го да седне между бедрата ти, точно зад дупето ти с крака пред себе си и ръце от другата страна на тялото му, с които да се придържа.

Трета стъпка: Остави го да се наклони на около 45 градуса спрямо тялото ти.

Четвърта стъпка: По време на похотливите му движения навън и навътре притискай краката си, за да осигуриш по-стегната хватка.

Cosmo съветче: За допълнителни искри към позата опитай да извиеш гърба си колкото можеш повече. Промяната в положението на тялото ти ще накара вагиналните ти мускули да се стегнат, а през това време ще умножиш коефициента му на удоволствие по сто.

Секс правило на Саманта № 6: Бавното и чувствено темпо също е супер секси.
Въпреки репутацията си на секс машина Саманта е романтичка по душа и тайно се надява да срещне любовта, както и бавния чувствен секс, който я съпътства. Разбира се, да забавиш малко темпото, не значи да се откажеш от удоволствието.

Магическо движение:Чувствената лъжица.

Първа стъпка:Легни на една страна, а той зад теб.

Втора стъпка:Задръжте се в това положение, като за допълнително удоволствие можеш да повдигнеш малко дупето си към него.

Трета стъпка: Накарай го да свие леко коленете си, докато все още е зад теб.

съветче: Изпробвай тази поза, когато най-малко го очаква. След като сте заспали, нежно го събуди по средата на нощта и действай, докато сте все още в полузаспало състояние. Ммм…

Източник: cosmopolitan.bg