Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Само 3 са зодиите, които могат да се нарекат Master Chef

Кулинарията е изкуство, което не всеки владее. Да умееш да готвиш добре, по усет, без да спазваш конретни рецепти и грамажи е майсторство от висока класа.


Има три зодии, които се славят като най-добрите кулинари. Те напипват правилните съставки от първия път, готвят с лекота и дори импровизациите им се получават доста по-добре от оригиналните техники на приготвяне на ястията.

Близнаци
Близнаците са наистина едни огромни гурме ценители. Те обичат да си угаждат с хубава храна, но и във вените им е да я приготвят по специален начин. Често експериментират с непознати подправки и от няколко обикновени продукта създават изключителни ястия.

Лъв
Представителите на тази зодия са царете на кухнята, не само на зодиакалния кръг. Отдава им се да готвят месо изключително добре, а в създаването на разкошни салати са ненадминати. Няма как да сгрешите, ако заложите на половинка Лъв – винаги ще има нещо прекрасно за хапване у дома.

Скорпион
Те готвят чисто и прецизно, а кулинарните им шедьоври са достойни за дегустация от мастър шефове. Няма нещо, което да им се опре в кухнята, справят се с всичко. И най-важното – бързи са. А когато усъвършенстват някое ястие – може да попаднете в рая на храната.

Коментари
Зареждане...