Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Само театър: Диляна и Блатечки си играят на семейство за пред хората (СНИМКА)

Актьорите Асен Блатечки и Диляна Попова успешно играят ролята, която са си отредили в театъра: Семейство за една Коледа.

Бившите любовници спретнали театъра, само за да зарадват детето си – Борил.

he exists…???

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on

Но всъщност се оказа, че изобщо не са толкова сплотено семейство, за което се представят.

Фалшът им започва да накъртва, даже и на техните приятели, които им влизат в положение.

3-годишният син на синеоката красавица и плейбоя наистина има нужда от родители, но не и от толкова лъжи, убедени са всички около него.

Диляна и Асен обаче имали договорка да се събират по празници и да компенсират липсите с прилично поведение, въпреки че изобщо не се понасят.

Скандалите между тях били ежедневие, по различни поводи и за дреболии

„Попова много бързо разбра, че Блатечки не е мъжът за нея, даже започна да се изнервя в негово присъствие. Сега стиска зъби само заради детето, докога ли ще продължи този цирк?!“, негодуват роднините й.

Те също били принудени да си траят и да се правят на умилени, когато мама и тате се преструват на хармонична двойка покрай Борил.

..ski time..?❄️?

A post shared by Dilyana Popova (@dilyanapopova_official) on

За Коледа те му спретнаха трогателно тържество, извикаха белобрадия старец, изненадаха го с подаръци, а после отскочиха за кратко и на ски.

За целта резервираха апартамент с няколко стаи, за да не се налага да делят въздух натясно. В цялата тази илюзорна идилия обаче единствените искрени усмивки са на Борил.

А общи снимки на всички няма как да бъдат видени, Диляна и Асен се щракат само поотделно с детето.

През останалото време от годината момчето слуша обяснения, че графикът на двамата е прекалено натоварен, за да са заедно, издават от техния кръг.

То вече започва да осъзнава нещата и все по-често задавало неудобни въпроси, които засега известната му майка парира, но едва ли ще успява за дълго.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен Блатечки имаха бурна връзка, от която се роди Борил. Още по време на бременността й, актьорът се луташе между своята съпруга Катя и шеметната моделка, докато накрая двамата влюбени не изстинаха един към друг.

Коментари
Зареждане...