Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Само за мъже: Кои са 5-те типа мъже, които отблъскват всяка жена?

Първата среща е винаги вълнуваща, какъв ли ще бъде човека отсреща, ще харесвате ли еднакви неща или напротив – няма да си приличате по нищо.

Но когато мъжът срещу нас се окаже темерут с 5 думи в речника или такъв, който не спира да говори за себе си и това колко е велик- ех, това може да е голям страстоубиец.

Нека видим кои типове мъже отвращават жените:

Мъжът Нарцис:

Мъжът нарцис смята, че всичко се върти около него. Той говори единствено и само за себе си. Нарцисът си мисли, че няма по-красив, умен и талантлив от него. Той е твърде самовлюбен, за да признае грешките си и да се извини. Такава връзка едва ли ще продължи дълго.

Свръхчувствителни мъже:

Да бъдеш емоционален не е лоша черта. Жените обичат чувствителните мъже, тъй като с тях могат да изживяват емоциите и болките си.

Но съществува една тънка линия на чувствителността, която не трябва да бъде прекрачвана от мъжете.

Приятелите са с предимство:

Няма нищо лошо да имаш приятели, разбира се. Но ако един мъж винаги поставя на първо място приятелите си и техните нужди, а пренебрегва жената до себе си, то връзката няма как да се запази дълго.

Несигурни мъже:

Жените не харесват несигурните в себе си мъже. Представителките на нежния пол обичат уверените, дори властни мъже, които знаят какво искат и преследват целите си.

Ако един мъж се притеснява, че може да ви загуби, той се опитва да ви манипулира по всякакъв начин, за да останете при него. А това рано или късно слага край на връзката.

Детинско поведение:

Жените не искат да са като майки за мъжете си. В началото детинското поведение може да изглежда привлекателно, но след време то отблъсква и емоциите изчезват. Прекалената инфантилност няма как да бъде предпоставка за продължителна и сериозна връзка.

Коментари
Зареждане...