САМО ЗА ЖЕНИ! 3 съвета за женените мъже, които изневеряват!

Ако има правило, което не трябва да нарушаваме то е – НЕ СЕ ЗАХЛАСВАЙ ПО ЖЕНЕНИ МЪЖЕ.

Ако той реши да изневери на жена си, това може да означава манипулатовен или разрушителен модел на поведение, в който със сигурност не искате да участвате.

Ако идеята за една афера е изкушение за вас, преди да скочите в тези дълбоки води знайте, че такива отношения не водят до нищо добро.

Но ако откриете, че сте попаднали несъзнателно в този триъгълник, ето някои от признаците, които показват, че той е женен мъж, търсещ нищо повече, освен една любовница.

Ако идеята още ти се струва добра, прочети нашите ТОП 3 съвета!

1. Той знае как да ви очарова

Знае също и как да ви накара да се влюбите в него. Ще ви каже всички правилни неща, убеждавайки ви, че имате нужда от него, въпреки “маловажния” факт, че е женен. Той също така ще ви обещае, че ще напусне съпругата си веднага щом събере смелост да го направи.

Нашето мнение: Ако има достатъчно смелост да изневерява, трябва да бъде също толкова смел, за да се изправи пред жена си и да поиска развод.

2. Повечето от женените мъже търсят любовница

Той винаги иска нещо друго, непрекъснато търсещ щастието. Въпреки че има всичко в живота си, желае повече. Ето защо, дори когато има прекрасно семейство, мъжът сменя любовниците си често. Нищо не е достатъчно за него.

Нашето мнение: Това е напълно негова вина. Мъжът е генетично програмиран да се възпроизвежда, така че той винаги ще търси човек, който да отговаря на неговите стандарти, за да изпълнява биологичните си нужди.

3. Обича да контролира жените

Жененият мъж обикновено има право да прекарва времето си със семейството, приятелите и други. Но той често мисли, че неговата любовница няма това право. Вярва, че тя трябва да стои вкъщи и да чака позвъняването му.

Нашето мнение: Ако постоянно ви подарява подаръци, той съзнателно или подсъзнателно ви плаща за секс. Като в замяна очаква подчинение и дискретност.