Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

САМО ЗА ЖЕНИ! Какво кара един мъж да полудее по една жена

Повече от очевидно е какво привлича мъжете, но кое е това, което направо ги побърква ?

Всички мъже искат да открият една дамата, която има тези 17 убийствени качества:

Списък на 17 неща, по които мъжете полудяват и смятат за много привлекателни при жените

Мислите, че е очевидно какво привлича мъжете… Но какво ги кара да полудяват?

1. Спокойствие

Като цяло „Кралиците на драмата“ естествено са жени.

Нещо повече, характеризирането на този тип жена предполага много клюки, излишни дискусии и драматизиране в нейния и твоя живот.

Мъжете са привлечени от жената, която е спокойна и не драматизира.

2. Чистота

Атрактивността е повече от грим и прическа.

Мъжете споделят мнение, че предпочитат дами, които имат чиста коса и хидратирана кожа, и са много по-примамливи от лице, безупречно обвито в козметиката.

3. Интелект

Моят братовчед веднъж излезе с много красива дама. Те просто излязоха веднъж, а след това той напълно загуби интерес.

Попитах го какво се е случило и той ми каза, че не може да се среща с някой, който не знае името на сегашния вицепрезидент на държавата. Може да звучи прекалено, но със сигурност не е така.

Атрактивната жена показва интелект и познания.

4. Грижа

Инстинктивно, мъжете и жените са привлечени от хора, които биха могли да им обърнат специално внимание и грижа. Повечето жени са родени с течи черти, но малко от тях го показват.

5. Оригиналност

За тази ситуация оригиналността не е способността на дамата да направи собствена марка или да произвежда гердани. По-скоро способността й да се свързва с живота по друг и енергизиращ се начин е видът въображение, което мъжете търсят.

6. Дисциплина

Да имаш дете вече е трудна работа. Това обаче е значително по-трудно, с липса на дисциплина и организация.

Мъжете търсят жена, която ще поддържа стандартите на семейството и ще спомогне за укрепване на доброто възпитание на децата си.

7. Лоялност

Никой човек на земята не трябва да бъде продаден. В момента, когато мъж среща жена, той се взира в начина, по който тя действа и гледа на близките си.

При възможността тя да говори неефективно или некоректно за нейните приятелки или да им разкрие, че е готова да ги пренебрегне, за да прекара време с него, може да е сигурна – тя вече не е подходяща за него.

8. Приятелско отношение

Особено много мъжете ги привлича именно това качество. Когато тя подхожда към всички с уважение и внимание. Нищо не е по-очарователно от скромността и способността да се отнасяме към всички с подобно ниво на уважение.

9. Искреност

В днешната реалност е трудно да си искрен, но искреният и откровен мъж търси жена, която е истинска и искрена. Това е “трудно” качество, но до голяма степен е привлекателно.

10. Зрялост

Зрелостта няма нищо общо с възрастта на човека. Психичната и емоционална зрялост е едно качество, което всички мъже търсят защото не им се занимава с девойки.

11. Оптимизъм

Нищо не е по-привлекателно от мъж, който има възможността да види чашата наполовина пълна, а не наполовина празна.

12. Точност

Повечето мъже знаят, че повечето от дамите се нуждаят от повече време, за да се приготвят за излизане, но една дама, която е надеждна, показва, че уважава времето на всеки друг човек.

13. Да имаш способността да се отказваш

Добре е да се борите за това, от което се нуждаете в ежедневието си, освен знанието да е в способността ни да знаем кога е идеална възможност да се откажем от това, което не можем да имаме.

14. Романтика

Има много смисъл, в това че и мъжете и жените търсят партньор, който е не по-малко от малко романтичен. Хубаво е да се почувствате, че това начало ще бъде надеждно в светлината на факта, че вашият партньор е някой, който обича да донесе цветя в къщи  и планира романтични екскурзии.

15. Уважение

Уважението към него и другите е търговска марка, която всички мъже намират за привлекателна.

16. Състрадателна

Не е особено трудно да се сблъскате с тенденцията да се нуждаете или да поискате. Докато се фокусираме върху някой, ние не обръщаме внимание на другите.

Състрадателна дама е нещо, което всички мъже търсят.

17. Любов

Никой не трябва да се вижда с някой, който не чувства любов. Мъжете обичат да разкриваме женствената си чувственост, все пак ние сме слабият пол, трябва да изразяваме емоциите си.

Коментари
Зареждане...