Саня Армутлиева се клонира (Снимки)

Истински фурор предизвика дъщерята на Саня Армутлиева – Алма, след като представи първата си песен. Социалните мрежи прегряха от коментари, но не толкова за хитовото парче, колкото за визията на 15-годишното момиче.

Младата надежда на българската музика се оказа истинско копие на звездната си майка. Девойката не само визуално е ограла кожата на Саня, но доста добре е попила и нейните маниери и начин на говорене. Из интернет гръмнаха коментари с изумление как може двете дами да са като две капки вода. „Все едно виждам Саня като млада“, пишат шокирани почитателите на Армутлиева.

Алма определя майка си като смела жена и е напълно наясно, че сравмнения с нея ще има. „Нямам нищо против да имам критики и негтивни коментари, защото това показва колко съм силна и че не могат да ме разклатят“, категорична е тя.

Красивата Алма живее в Берлин, макар нито един от родителите й да не е от там. Баща й обаче е учил там, завързал е добри познанства и обожава града. Един ден се обадил на дъщеря си да й каже, че е намерил страхотен апартамент и ако тя иска може да отиде да живее там. Не й трябвало дълго време за размишление, събрала багажа си и се записала в интернационално училище.

Алма разказва за своето начало в музиката и за това как се стигнало до дебютното парче. „Качвам кавъри на песни в социалните мрежи. Един ден майка ми се обади и ми съобщи, че един румънски продуцент иска да работи с мен. Тя винаги е до мен. Ако не беше майка ми, нямаше да стигна до тук” – откровена е тя.