Седмичен хороскоп от 12 до 18 март

Овен
През тази седмица най-доброто, което може да направите за себе си е да се разнообразите всекидневието си. Не се пазете от работа. Колкото повече нови методи и инициативи въведете в служебно отношение, толкова по-добре ще се чувствате, а и резултатите скоро ще ви изненадат приятно. В личен план смяната на стила на поведение също ще има единствено положителни страни, така че действайте смело. Ако сте обещали, че промените нещо от себе си пред половинката ви, не си мислете, че може да отложите изпълнението му във времето. Ще ви струва доста скъпо.
Телец
През тази седмица ще се наложи да дадете отговори на някои въпроси пред партньора ви. От много време тя или той чакат тази информация. Ако не сте сигурни в избора си – това също може да се счете за вид отговор. Опитайте се да си представите последиците от всички варианти, за да не се изненадате от резултата. Седмицата е благоприятна за профилактични прегледи. Ако нещо ви тревожи не чакайте да мине време, за да посетите специалист.
Близнаци
В близко бъдеще ви очакват промени в личния живот. Затова е добре да се подготвите още от сега. Ако смятате да направите освежаващ ремонт у дома бъдете готови да изникне необходимостта от допълнителни дейности. Не разчитайте само на своите сили. Най-добре се посъветвайте със специалист. Може да ви излезе по-скъпо, но със сигурност ще получите повече качество. В противен случай може да загубите много време, а и средства.
Рак
Тази седмица може да имате изненадваща командировка. Подгответе си от рано багаж и не оставяйте недовършена работа, за да може да реагирате навреме на пътуването. Посещението ви в друг град ще ви даде възможност да се запознаете с новото място. Може да завържете ценни приятелства там. В личен план ви очаква спокойствие, така че обсъдете с партньора ви важните аспекти във връзката ви, за да продължите напред.
Лъв
Нечие отсъствие ще промени обичайната ситуация в работата. Имайте предвид, че трябва да се наваксва и на първо време забравете за перфекционизма. В живота винаги има баланс , така че забавянето сега със сигурност ще бъде наваксано в един по-късен етап. Затова не бива да се ядосвате ако не намирате време за всичко. Паниката може да доведе до излишно изнервяне, което да влоши отношенията ви и с партньора, а не си заслужава да платите подобна цена.
Дева
Обстоятелствата през новата седмица ще ви накарат сами да предприемете някои промени в живота ви. Сами ще разберете, че за вас е по-добре да се измъкнете от досегашните рамки. Многото говорене също няма да свърши работа. Дошло е време за действие. Дайте си известно време за размисъл, но нека то по-скоро има ефекта на трамплин, а не забавящо действие. В края на седмицата може да се наложи да пътувате до свои роднини. Имайте го предвид, за да не поемате други ангажименти през уикенда.
Везни
Седмицата ще ви постави в центъра на интересни преговори. Може да се възползвате от ситуацията, но е добре да мислите и за екипа като цяло. Така ще спечелите повече привърженици, които ще ви помогнат за изпълнението на поставените цели. В личен план е добре да помислите за вашето собствено удовлетворение от живота. Прекалено много се раздавате и това намалява тонуса ви. Имате нужда от презареждане.
Скорпион
Тази седмица ще ви предложи ново поле за дейност. Спокойно може да използвате, натрупания опит до момента. Бъдете отзивчиви с хората, които се нуждаят от помощ, но все пак запазете своето лично поле, където ще може да възстановите силите си. Опитайте се да не се товарите психически, защото този вид съхраненост ще допринесе и за положителния резултат от действията ви. В здравословното отношение сега е добър момент да си избере 2-3 упражнения, които да започнете да правите.
Стрелец
Няма нищо непоправимо на този свят, но за устойчиви резултати са необходими непрекъснати усилия. Не си мислете, че след първото постижение може да си дадете по-голяма почивка. Това ще ви отпусне и ще загубите форма. Имате нужда от промяна на навиците и това ще стане с упорита работа. За вашето спокойствие може да си позволите да намалите контактите с хората. Прекаленото общуване може да разводни информацията и да загуби ценна част от времето ви. През почивните дни наблегнете на грижи за тялото и външния ви вид.
Козирог
Тази седмица се пазете от прекалено лесните неща. Онези, които се усмихват не винаги крият добри намерения. Не бъдете лековерни и не се надявайте на лесни резултати. В средата на периода е добре да направите кратко пътуване, което да ви разсее от обстановката. Така ще може да видите нещата отстрани и да намерите решение за отстраняването на някои грешки. В личен план ще имате възможност да докажете любовта си към половинката ви. Направете си неочакван празник.
Водолей
Добрите резултати се постигат с много усилие и вие добре го знаете. Сега е моментът да се спрете на едно място и да направите списък с неотложните неща, които имате да наваксате. Време за отлагане няма и никой няма да ви чака, колкото и добронамерен да е към вас. Още в средата на седмицата ще бъдете приятно изненадани от себе си, което ще ви даде така нужната доза самочувствие и вяра в собствените ви сили. Може да се наложи да довършите някои неща през почивните дни, но сега не съжалявайте за времето, вложено в работа.
Риби
Тази седмица е благоприятна за дейности, свързани с промяна на имиджа ви. За това ще са ви необходими средства, но използвайте и намаленията, които има по магазините. Набавете си всичко необходимо, за да се чувствате комфортно в дрехите и обувките си. Така образът ви ще бъде завършен и съвършен. В работата не се колебайте да разнообразявате дейността си. Може да ви се наложи да хвърлите повече усилия, но ще дадете началото на ценни познанства.