Седмичен хороскоп за периода 5-11 ноември

Овен

Тази седмица ви обещава весели и слънчеви дни. Дори най-досадните въпроси в работата ще се разрешават с лекота. В понеделник използвайте късмета си, за да предложите своя идея на началниците ви.

В сряда не са изключени конфликти с хора от близкото ви обкръжение. В петък направете, така че да си починете максимално. Най-добре направете това в компанията на близки приятели. През почивните дни не си поставяйте никакви задачи за изпълнение по дома.

Телец

През тази седмица е важно да не се отклонявате от вашите намерения и планираната посока. Ако не се поддадете на мързела ще може да достигнете блестящи резултати в кариерата. Във вторник бъдете внимателни, тъй като събитията няма да са благоприятни.

В сряда ще може да успеете за много неща или довършите докрай своите важни проекти, но това ще ви изтощи емоционално. През почивните дни най-добре не планирайте сериозни дела. Помогнете на свои близки, които  имат нужда от помощ в ремонтни дейности.

Близнаци

През тази седмица ще ви се наложи да работите много. Натоварването ще интензивно, но компенсацията ще бъде в това, че всяка ваша дейност ще бъде интересна и приятно предизвикателство за вас. Във вторник ще се убедите, че всичко се получава по-добре от предвиденото.

В сряда вече ще може да си отдъхнете, както физически, така и емоционално. Останалата част от седмицата ще бъде значително по-спокойна от предната. През почивните дни са възможни интересни срещи и полезни приятелства, а някои представители на знака ги очакват любовни преживявания.

Рак

През тази седмица ще ви се наложи да отделите повече време на своите близки. Има важни въпроси за изясняване. Сега способността ви да слушате и да разбирате другите ще бъдат от съществено значение за качеството на отношенията. Забравяйте, че е важен балансът – колкото получавате, толкова трябва и да дадете. Понякога илюзия, че правим повече от останалите.

В сряда е успешен ден за работа с документи и изпращане на важни съобщения. В четвъртък не се претоварвайте силите няма да ви стигнат. В петък не започвайте нищо ново в работата, това може да доведе до конфликти. Почивните дни няма да ви изненадат с нищо неприятно – насладете се на почивката си.

Лъв

През тази седмица се настройте за сериозни и решителни действия в работата. Имайте предвид, че непремереният риск може да доведе до сериозни загуби и провал на всички ваши начинания, колкото и добър да е бил замисълът. Ако сте избрали вярната посока ще имате подкрепата на околните.

В сряда очаквайте добри новини, а вечерта ви очаква приятно и романтично запознанство. В края на седмицата хоризонтът ще се разчисти и няма да има и следа от проблемите, които до момента са ви тормози. Все пак не се отпускайте. 

Дева

През тази седмица ви очаква  успешен край на всички планирани срещи и започнати проекти от преди няколко седмици. За успеха ще допринесе вашето красноречие и умение да обясните нещата в детайли. Вече може спокойно да погледнете към бъдещето и да планирате кратка почивка преди празниците. В средата на седмицата е добре да се поинтересувате от действията на конкуренцията.

В четвъртък ви очаква голяма среща, не се колебайте да демонстрирате вашите способности и интелект. В края на седмицата прекалената емоционалност и импулсивност може да ви донесат проблеми. Опитайте се да бъдете максимално дипломатични и умерени в разговорите с всички.

Везни

През тази седмица успехът ви ще зависи от степента на чистотата на намеренията ви. Колкото повече мислите за себе си, толкова повече ще получите. Качествата, които притежавате не са нещо, от което да се срамувате, така че покажете на какво сте способни.

В сряда ви предстои важна среща. Опитайте се да не закъснявате. В четвъртък е възможна изненадваща командировка. Петък е добър ден за уреждането на личните отношения.

Скорпион

Седмицата ще е успешна за онези представители на знака, които не спират в търсенето на нова сфера за изява. Всичко ще се получи, ако сте поели верния път. С напредването на дните резултатите от дейността ви ще се увеличават и ще ви радват все повече.

Със сигурност няма да ви е лесно, но резултатът си заслужава. В средата на седмицата вече ще имате достатъчно средства, за да не решите всички финансови проблеми, които сте имали до момента. През почивните дни създайте романтична атмосфера в дома.

Стрелец

През тази седмица е добре да бъдете внимателни, както в мислите така и в действията си. Ако не искате всичките ви тайни да излязат на показ бъдете по-умерени и не прибягвайте към алкохола.

Във вторник може да имате разногласия с ваш стар приятел или с близък човек от семейството. В края на седмицата избягвайте места с голямо натрупване на хора, както излишните приказки. Сега умереността ще е най-добрият ви приятел.

Козирог

Очаква ви приятна седмица, в която ще имате възможност да съчетаете приятното с полезното. Благодарение на вашето умение да общувате и дипломатичността ви ще създадете безценни връзки в деловата и личната сфера.

В сряда особено внимателни бъдете в отношенията с близките в семейството. Хармонията в дома ще е онази важна основа, върху която ще се гради успехът ви занапред. В четвъртък е възможна грешка в деловата кореспонденция. През почивните дни заложете на наспиването и почивката.

Водолей

Седмицата ще бъде изключително успешна в делово отношение. Затова обаче ще трябва да дадете нещо от себе си, а именно бъдете изключително точни, не закъснявайте за работа, както и за важни срещи. Във всяка една дейност влагайте максимално трудолюбие и внимание.

В средата на седмицата може да се разочаровате от близък приятел. Не се разстройвайте прекалено – това са нормални неща от живота. Краят на седмицата е подходящ момент за пътуване. През почивните дни са възможни промени в плановете, но това ще ви се отрази само положително.

Риби

Седмицата ще успешна за онези от вас, които не се страхуват да поемат отговорност. В работата ще може да свършите чудеса и да се изявите, като постиженията ви ще се помнят дълго. В средата на седмицата ще имате възможност да повишите доходите си и да допринесете положително за вашето материално положение. Във вторник не започвайте нищо ново.

До края на работните дни не ви очакват особени предизвикателства. През почивните дни може да бъдете помолени за помощ от страна на роднини. Не им отказвайте. Все пак си оставете време за вашите лични потребности в неделя.

Източник: glas.bg