За Овните се очертават реални проблеми и бизнес успех, а вълнението на Телците продължава.

За Близнаците периодът е ползотворен, а Раците да са по-настойчиви. Лъвовете  са стабилни и действат успешно, а Девите са се устремили към нови нива.

Везните отдавна са разкрили възможностите си, а сега само ги поддържат, а апелът към Скорпионите е да не занижават усилията си.

Стрелците да не изпускат нервите си, а Козирозите явно притежават силен шанс за сполука. Водолеите действат успешно, а Рибите да се мобилизират за успеха си.

Седмичен хороскоп за периода от 19 до 25 март-ВОДОЛЕЙ Стабилни и успешни,

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делова сполука и лични проблеми

Внезапни обрати и събития, който могат да променят посоката на интересите и търсенията ви.Периодът говори за неудобства в личен план, засягащи в повечето случаи здравословното състояние на родените, а за някои предизвиква остри семейни разправии. Деловата ви изразност ще е значителна през седемдневието, а някои от Овните ще бъдат мотивирани за смяна на работата си. Петък е благоприятен за целите ви.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Напрежението продължава

Водени от професионални амбиции ще повишите динамиката на живота, възползвайки се от добрите възможности, които ви се дават. За доста Телци ситуацията продължава да е незавидна и доста напрегната, а това отеква негативно и върху здравословното състояние на мнозина. Предстоящият седмичен етап ще ви зарадва с добри възможности за възстановяване на личните и социалните позиции и ще ви разкрие нови възможности за реализация на целите.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добра седмица

Обединете усилията си с тези около вас и заедно довършете започнатите задачи. Въпреки че поради специфични причини сега темпото на Близнаците е по-слабо от друг път, което съвсем не означава изоставане, новото седемдневие изисква засилено внимание по всички въпроси, които представляват интерес за вас в настоящето и бъдещето. Петък е изключително успешен, а уикендът ще ви затрудни. Понеделник е слаб, а вторник е благоприятен. Следващите два дни преминават динамично и ще ви радват със сполучливо развитие.

Седмичен хороскоп РАК 

Проявете настойчивост

Ще ви занимават различни въпроси, но мислите и енергията ви ще са насочени най-вече към професионалните и лични дела. През новата седмица мнозина от представителите на Рак ще действат вероломно, за да реализират материалните или личните си цели. Такъв стил не е препоръчителен, защото ще ви създаде проблеми за близкото бъдеще, а сега ще ви донесе равни по количество придобивки и загуби. Действайте правомерно. Петък и уикендът ще са доста трудни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилни и успешни

С поглед, устремен напред, ще се посветите на всичко, в което съзирате възможности за професионално развитие. В момента представителите на Лъв са истински стабилни и разполагат с чудесни възможности за осъществяване на лични, професионални и финансови цели. Притежавате силен късмет за реализация на цели в професионалния сектор. Разчитайте на него и няма да се окажете подведени. Петък предоставя шанс за финансов успех, а уикендът е труден.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Към нови хоризонти

Живота ще ви поднесе изненади, които в повечето случаи ще са приятни и желани. Представителите на Дева са в преход към по-голяма самостоятелност, поради което новия седмичен период ще заеме важно място за по-значителната и независима изразност на родените в зодията. Този петък ще е твърде успешен и печеливш. Събота преминава спокойно, а неделя ще е трудна и напрегната. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е измама!

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Доказани възможности

Обстоятелства ще ви принудят да направите избор и да вземете решения, касаещи по-следващите ви действия. Седмицата ще ви зарадва с признание за постиженията ви от хора, към чието мнение не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната ситуация ще ви вдъхне още повече увереност в успеха по предстоящите дела и задачи. Периодът е доста хубав за реализация в деловата сфера, а сегашните ви успехи ще са достатъчно доказателство за бъдещите.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не занижавайте активността си

Ще откриете красотата на ежедневието и ще погледнете света откъм неговата най-добра страна. Седемдневието започва добре – материална сполука, печалби, лична стабилност. В личен план определено може да се каже, че на мнозина им липсва стабилност, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с шанс за успешно провеждане на делови   преговори. Петък е печеливш, но уикендът ще е труден и неприятен.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Владейте се!

В част от задачите, които предвиждате за следващите дни ще срещнете затруднения, породени от отсъствието на определени хора или административни изисквания. Седмичният етап е с много добри дадености за успех в деловата сфера и за реализация  на лични цели, но преобладаващият процент от родените в зодията са доста мрачни и често пъти сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с висшестоящи. Стабилитетът ви не е изразителен – укрепете го!

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен шанс за сполука

Периода ще бъде повече подготвителен за събитията, които ви очакват. Новата седмица се отличава с чудесни първоначални данни за реализация на деловите цели и намеренията за постигане на желаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това постижение няма да приключи с изминаването на седемдневието, но до два месеца ще има добри налични резултати.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и успешни

Важно за вас през тези дни е да запазите мисълта си спокойна и позитивна, като не предприемате нищо, с което бихте компрометирали доброто си име. В момента Водолеите са истински стабилни, а факторите свързани с подобно твърдение засягат личната и професионалната им непоклатимост. За някои е належащо да поработят в емоционален план, където явно изостават с овладяването на нервите, но и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Мобилизирайте се

Стремежът ви да сте сред първите ще подхранва и през следващите дни амбициите ви. Почти всички представители на Риби няма да са в обичайната си форма през седемдневния период, което се дължи предимно на лични проблеми. Като делова реализация едва ли ще възникнат ситуации, които биха намалили ползотворните ви възможности, но събитията в личния ви живот явно създават доста напрежение.