Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 юли

Овен

През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, което да намали шансовете ви за печалба. Сега не е период, в който да правите инвестиции. В личен план се въздържайте от случайни  сексуални връзки – сега те могат да ви донесат повече проблеми отколкото удоволствие.

Телец

Това е седмица, в която ще имате пълна свобода във всички сфери на живота. Най-успешни ще бъдете във финансовите операции, така че не пропускайте възможностите за увеличаване на доходите ви. Периодът е благоприятен за закупуването на скъпи вещи и златни украшения. За по-сериозни сделки или действия ще имате пълната подкрепа от страна на партньори. В края на седмицата ви очаква приятна изненада свързана със сериозна придобивка.

Близнаци

Това е седмица, в която трябва да бъдете по-внимателни и умерени във всичко. Вашата настойчивост може да бъде приета за агресия и да предизвика съответната негативна реакция. Няма да може да контролирате хода на събитията, така че действайте предпазливо и винаги имайте резервен план за действие. В края на периода пазете личните си вещи, тъй като има риск да загубите нещо важно и ценно.

Рак

Началото на седмицата е време, в което да определите рамките на мечтите си. За да може те да бъдат изпълнени гледайте да приключите с тази задача до сряда, след което ще трябва активно да помислите и работите за финансовото осигуряване на желанията ви. Съдбата ще е на ваша страна и макар не много лесно ще успеете да набавите необходимите ви средства.

Лъв

През тази седмица е добре да забравите за рационалното. Малка материална загуба в началото на периода ще насочи мислите ви към по-важните неща в живота. Ако може да се отдалечите от рутинните ви задължения и отделете цялото си време за дейности свързани с духовността – ще се почувствате неимоверно по-добре и ще се разтоварите психически.

Дева

Това е седмица, в която трябва да бъдете умерени и предпазливи. Както в личния живот така и на работното място не предприемайте никакви промени, защото те най-вероятно ще променят нещата не във ваша полза. В работата си ще срещате неразбиране, но това е период, който ще трябва да изчакате да премине. Сега е моментът да сте наблюдателни и да тренирате търпението си.

Везни

Това седмица на свобода. Най-успешно за вас ще бъде ако съсредоточите усилията си върху осигуряването на вашата финансова независимост. Обстоятелствата са на ваша страна и през първите дни на седмицата ще може да постигнете много повече, отколкото други постигат в продължение на месеци. Не се колебайте да бъдете напористи. В края на седмицата ви очаква приятна изненада естетичен нюанс.

Скорпион

Седмицата ще ви поставя изпитания, свързани в постигането На ваши лични цели и уреждане то на въпроси, касаещи бита. Най-добре ще бъде да прекарате периода в пътуване и да се отдалечите от рутината.  Нужно ви е време, за да подредите приоритетите си и да решите кой точно ще бъде най-печелившият ход за вас. Не правете прибързани  крачки.

Стрелец

Подходящо на въпроси свързани с дома и семейството сега ще може да поставите вашите условия и те да бъдат изпълнени много близо до начина, до който ще си ги представяли.  работата се намирате в момента, в който е най-добре да се въздържате от активни действия. Няма място за емоции в офиса. Творческите натури ще имат завидно вдъхновение.

Козирог

Седмицата ще ви даде букет от въпроси за решаване. Със сигурност няма да може да се оплачете, че ви е скучно. Действайте с повече размах и Фантазия и няма да забележите кога ще преодолейте препятствията, изникнали пред вас. Личен план ви очакват редица романтични моменти които ще дадат нова и по-сигурна насока на връзката ви.

Водолей

Очаква ви седмица в която ще получите много. става въпрос за неща, които някой ги е дължал и сега е настъпило време за разплата. Работата бъдете умерени и не се захващайте за нови проекти. Умът ви вече е на морска вълна така че няма да  сте в състояние да се справите с по-сериозни служебни задачи.

Риби

През тази седмица ще ви се наложи да положите повече усилия. Очаква ви море от задачи  и колкото и да са много напълно възможно ще бъде да се справите с всички тях. Тайната да не се вайкате прекалено, защото така ще загубите ценно време за действие. Очаква ви небивал успех.

Коментари
Зареждане...