Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Седмичен хороскоп за периода от 2 до 8 юни

Настоятелността ще отведе мнозина до успех в бизнеса. Подходящо време за явяване на конкурси , изпити и пред пуска.

За да не се провалим, не бива да сме високопарни, да прибързваме. Аспектите предполага избирателност и разглеждане на постъпващата информация.Седмичен хороскоп 2- 8 юни: 2 зодии не трябва да пътуват в чужбина, иначе тежко им!

Не всичко, което сега се говори или се чува, е чиста монета, благодарение на един аспект на Меркурий /Нептун. Той би могъл да има и други, напълно различни проекции в зависимост от обстоятелствата. И все пак има ясна конкретика: например, затруднява вземането на верни решения. Разсеяни сме и сме непоследователни в действията си. Губим нишката на събитията.

Неподходящо време за начало на пътуване. Възможни са неприятности в чужбина. За предпочитане е да избягваме шумни и многолюдни места. Меркурий/Нептун в този си аспект влияят на психиката. Подтикват към изявата на навици, привички, които обикновено крием. При положение, че в описаните звездни комбинации се намесва Венера, трябва да си помисля, че ревността, страстта и собственическото чувство ще вземат връх. Възможните поражения върху отношенията и връзките ще наблюдаваме на 6, 7 и на. 8 юни.

Овен

Започва седмица със запомнящи се събития. Имахте и все така са актуални няколко важни намерения. Сега можете да се задействате с всички сили. Не очаквайте затрудненията по пътя сами да изчезват – вие трябва да намерите начин за преодоляването им. Вашето присъствие, вашата оценка и вашата намеса са наложителни и във взаимоотношенията. Не пренебрегвайте нуждата от единомислие и при връзките със служебен характер. Освен това с лекота се пренагласяте спрямо обстоятелствата заради активните елементи в планетните въздействия, което ще се види още на 5, 6 и на 7 юни. Тези дни ще ви помогнат да преоткриете в старото нови форми или път в желана посока. В самия край на периода очаквайте следващата порция предложения от служебно или професионално естество. Онези, които разчитат на себе си, за да просперират, получават подкрепата на хора и от обстоятелствата.

Телец

Изкачат стари проблеми. Те са от различно естество, но са провокирани в основата си от едно и също: от невъздържание. То би могло да провокира неприятности в личния, в семейния ви живот. Вие сте готови да настоявате на своето при разговорите с околните, но това не води до конструктивни преговори. Не разчитайте на разбиране и подкрепа, ако действате така. Най-доброто, което можете да направите, е през дните от 4 до 7 юни да си премълчавате забележките. Звездните аспекти на седмицата не толерират също шишалкавенията. Комбинацията Меркурий/Нептун, Меркурий / Слънце настоява, ако непременно трябва да си кажете думата, то да сте искрени. Бъдете готови с аргументи за позицията си без да влизате в пререкания или спор.

Близнаци

Планирайте по възможност отдих или ваканция между през следващите дни. Или, поне не се претоварвайте. Нервите ви не държат, чувствате психическа умора. Обстоятелствата ще се извъртат и все ще ви се налага да прекрояване намеренията си. Моето предложение към вас е да си вземете отпуска преди 6 юни. Това е подходящото време да се пътува или да се отдадете на семейно-домашните си задължения, като е все така актуална препоръката за въздържание от намеса в обществените процеси. Не планирайте започване на нова работа на 7 и 8 юни. Въздръжте се от подписването на важни документи, на бизнес споразумения на същите дати. Използвайте енергиите на Меркурий и Марс за измъкване на полезна информация, за нововъведения. Раздвижването на ума в този момент носи гаранция за блестящи идеи.

Рак

Срещате се с трудности заради желанието си да сте изрядни и добронамерение в общуването. Но, заедно с тях, укрепват силите ви на борец за правда и вие все по-често влизате в ролята на медиатор по време на спор или конфликт във вашата среда. На вас ще разчитат и по време на преговори по спорни или актуални обществени теми на 2 и на 3 юни. Не избирайте примиренческата позиция. Всъщност, подсказвам ви, че трябва да искате и да очаквате от живота повече. Мога да потвърдя, че всичко, което се случва, позволява да погледнете на нещата от друг ътъл. За пренагласата ви се предоставят няколкото по-спокойни дни: 7 и 8 юни. Тогава забравете за емоциите и еуфорията, претегляйте отново и отново събития, ситуации и размишлявайте над това дали личните отношения ви удовлетворяват.

Лъв

Звездите непрекъснато ви дават задачи, товарят ви с отговорности. А вие трябва да планирате така времето си, че да ги изпълните и да намерите време за кратък отдих. Той ви е необходим, за да осмислите случващото се. Предстои ви интересен и раздвижен период, а вие трябва да сте готови да реагирате на момента на предложенията, които идват от различни посоки. Как да постъпите ли? Звездите ви поставят в епицентъра на важните събития. Присъствието на сложни планетарни конфигурации изисква на първо място твърдост и търпение. Най-търпеливият ще грабне наградата. Всеки един от представителите на Лъв ще моделира обстановката по своему в зависимост от личните потребности, но няма как да се размине без вземане на важни решения. Запомнете, във тази връзка, деня 2 март.

Дева

Трудно се харесвате. Още по-малко сте склонни да показвате одобрението си на поведението, желанията, действията на партньора. Съгласие и единомислие се превръщат в Еверест, който вие не намирате за необходимо да покоряване точно сега. И все пак. Дайте шанс на другата страна за изява. Това няма да влезе в разрез с желанието ви да направлявате сами живота си. Дори може да ви е от полза. Но, за да го разберете, трябва първо да допуснете подобна ситуация на 4 или на 5 юни. Има и друго. Установявам, че към 2 юни мнозина ще са склонни да рискуват, пренебрегвайки всякакви границите и ограничения по отношение на физическите и финансовите си възможности. Пазете се от подобни щения. Предлагам ви да сведете до минимум навлизането на позната територия.

Везни

Имам чудесна новина за вас. Истински хармоничният аспект Марс/Сатурн ви влияе изключително позитивно:не сте склонни да приемате съвети на доверие, не търсите печалба без истинска работа, не одобрявате негативизма на околните и се пазите да не ви заразят. Сигурна съм, че няма да се случи така, щом ви занимават и проблемите на другите. Вие им вдъхвате спокойствие с поведението си. От 3 до 8 юни пътувайте, общувайте, запознавай те се. Тъй като сте подредили своите мислите в ред, новостите в делника ще ви помогнат да видите в бъдещето надежда за по-добри времена. А и е подходящо да си дадете сметка кое вкарва усещането за неудовлетвореност. Още повече, че вече разполагате с механизъм за противодействие – желанието за променя.

Скорпион

Попадате в нова обстановка. Бих казала, най-накрая, че ви е дошло времето да планирате кратък отдих. 2 и 3 юни са идеални за целта. Ако се окажете на място, което ви зарежда с енергия или ви дава възможност да общувате с хората, които обичате, не пестете думи и обещания. Дори нещо повече. Ако имате романтични намерения спрямо половинката си, сега е моментът да ги осъществите. След този кратък преход, делникът се завръща с нова сила. Мнозина от вас ще се нагърбят с отговорности, които ще подплатят основателно чувството им на гордост. Звездните съчетания на планетите Меркурий, Марс и Нептун отварят вашето съзнание за възприемане на нова или непозната информация. Вие се пускате в реализацията на проекти и идеини виждания, които в скоро време могат да променят за добро вашия професионален статус или финансово положение. Първите, които ще го разберат, са хората, на които ще разчитате занапред.

Стрелец

Не отклонявайте поглед от целите си. Отстоявайте визията си за бъдещето. Сега ви е паднало не само да умувате кое как да е, а и да претворявате намерения, визии в дела. Очакванията за резултати се сбъдват. На 6 и на 7 юни ще отметнете повече важни задачи, отколкото за целия предходен перио от началото на годината. Убедена съм, че към 6 юни ще чуете много нови и примамливи идеи, както и предложения за съвместна дейност. 4 и 5 юни са и подходящите дни за търсене на сътрудници и партньори за начинанията. Допускам, че новите моменти в обстоятелства ще ви подтикват да вземете решения за промени в своя професионален статус – да си потърсите друга работа. Ако сте правилно насочени, до средата на май ще затворите страницата и освен, че ще сте на ново място, определено ще сте доволни.

Козирог

Мислите ви се реят в плана на духовното и на интелектуалните интереси, докато реалността на делника ви настоява вие да се съсредоточите върху дела от личен характер и семейните ангажименти. Точно сега изкачат прекрасни възможности да подобрите екзистенцията си, да повишите доходите в семейния бюджет. Всичко, което може да се търгува и да влезе в оборот, трябва да се представи, да се изложи на показ: от собственост за продан или наемане, до способности, дремали дълго без приложение в професионалния ви живот. На 4, 5 и на 6 юни бъдете готови да също да зарежете старите модели на поведение, ако изведнъж попаднете сред непознати. Мислете как да се промените и какво още можете да спечелите от срещата, а не как нещата няма да се случат.

Водолей

Искрено се надявам да постигнете вътрешна хармония през седмицата. Точно за целта се възползвайте от разумността на аспекта Меркурий/Нептун. Насъщно се нуждаете от усещането за спокойствие, за да мислите за делничното без напрежение. Успявате, тъй като сте в чудесна форма на духа и силата му се проявява в ежедневието. Когато транзитиращият Меркурий почти изпреварва Слънце, намиращо се в Близнаци, както е сега, нямате нужда от терзания, а от действия. Способността ви да анализирате трезво и да се ползвате от силата на логиката, ще предопредели кой ще е победителят в суматошната реалност: това ще са правилните умозаключение и чувството за реалност. Правилно е в тази ситуация да разчитате на интуицията си. Ако тя на 3, 4 и на 5 юни ви шушне да си държите езика зад зъбите по време на напрегнат разговор, доверете й се.

Риби

Пак сте самоуверени, а с напредването на дните самочувствието ви расте. Същественото е сте изградили ясни представи за своята роля в делничните отношения. Дали се виждате като арбитър в дела, за които сте наясно, че надскачат вашата компетентност? Ако е така, внимавайте. Високото ви самомнение е в състояние да ви вкара в затруднения. Не си позволявайте прибързани решения на 2 и на 3 юни – специално по финансови въпроси. Използвайте всяка свободна минути за обмисляне на намеренията, а не за решение. На 4 и 5 юни са възможни усложнят на личните взаимоотношения заради несъстоятелни претенции. Предлагам ви да не се бъркате в живота на другите, ако искате спокойна и приятна атмосфера по празничните 4 и 5 март. Необходимо е и да предупредя, че през седмицата е неразумно да не се залавяте с инвестиционни проекти. Въздръжте се и от кандидатстване за заеми, кредити. Утре ще установите, че потребностите ви са далеч по-скромни, но парите пак ще се връщат.

Коментари
Зареждане...