Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Седмичен хороскоп за периода от 24 до 29 юли

Седмицата от 23 до 29 юли ще даде възможност на всички зодиакални представители да демонстрират своите качества, при това по най-подходящия начин.

Овен

Тази седмица посветете на почивка, най-добре излезте в отпуска или поне намалете натоварването и темпото на работа. В средата на седмицата има опасност да развалите отношенията си с ваши близки. Опитайте се да си представите, че има и друга гледна точка, освен вашата. Тя също може да бъде не по-малко добра и интересна. В края на седмицата не се изкушавайте да приемате допълнително работа.

Телец

Единственият ви проблем през тази седмица може да се окаже желанието ви да бъдете навсякъде и да вземете участие във всичко, което се случва около вас. Естествено това няма как да стане и е добре да го разберете, докато е време. В личния живот и в работата ви очакват промени, които ще са във ваша полза. Не се колебайте да засилите познанство, но е добре и да се разплатите с длъжниците си. Края на седмицата се очертава пътуване. То може да бъде свързано с непредвидени разходи.

Близнаци

През тази седмица на изпитание ще бъде подложено търпението ви. Постарайте се да бъдете максимално мили и възпитани, каквито по принцип сте. Прибързаността при вземането на решения сега е противопоказна.  По-добре замълчете, отколкото да кажете нещо не на място. Сега всяка ваша грешна стъпка ще бъде забелязана. В края на седмицата ще имате повече свобода, но бъдете внимателни при обсъждането на семейните въпроси с половинката ви.

Рак

Това е седмица за покоряване на служебни върхове. Докато останалите почиват вие ще може да наваксате страшно много в работата и да установите важни и трайни служебни отношения. Много е важно да сте уверени или поне да изглеждате такива. Колкото и да е странно именно сигурното излъчване играе голяма роля при създаването на усещането за сигурност в отсрещната страна. В здравословно отношение може да опитате да се храните предимно с плодове и зеленчуци няколко дни.

Лъв

През тази седмица е много важно да не прекалявате с нищо. Нито със самочувствието, в която и да било посока, нито с желанията, нито с храненето или напитките. Ако сте на почивка, не предприемайте рисковани действия, свързани с плуване или други водни забавления. Това е период, в който спазването на правилата ще е от особено значение. Това обаче не означава, че трябва да следите дали другите го правят. Засега се ограничете със себе си.

Дева

През тази седмица задачата ви ще бъде да се отървете от всичко излишно, което товари психиката и морала ви. Опитайте се да бъдете по-добри и по-непретенциозни. Още в средата на периода ще усетите благотворното влияние на промяната. В личен план ви очакват приятни преживявания, свързани с вашите бъдещи планове. Някои от вас може да получат сериозно предложение, за което отдавна са мечтали.

Везни

Това е седмица за почивка. Ако все пак сте на работа в никакъв случай не се претоварвайте. Време е да дадете почивка на организма си, за да не се стигне до по-сериозни състояния. Сряда и четвъртък са подходящи дни за преследване на цели за уреждането на личния живот. Борете се за щастието си с всички сили. В здравословно отношение обърнете внимание на количеството течности, които приемате. Избягвайте алкохола.

Скорпион

Това е седмица, в която трябва безусловно да повярвате във вашите възможности. Със съвсем малко усилие ще успеете да осъществите своите мечти и желания. Времето на неуредиците вече е зад вас и може да си отдъхнете. Напълно основателно може да отпразнувате щастието си. В края на седмицата ще имате време и за служебни постижения. Не се колебайте да се свържете с ваши стари колеги при нужда.

Стрелец

Докато другите почиват на вас ще ви се наложи да поработите. Резултатите от усилията ще са изцяло във ваша полза, така че няма за какво да съжалявате. Ако направите нещата без да се щадите ще имате много възможности за почивка тепърва. Ако ви предстои важен разговор в края на седмицата най-добре не скривайте нищо от чувствата си. Здравите отношения се градят на стабилна основа от откритост и честност.

Козирог

Очаква ви лека и приятна седмица, в която събитията ще вървят като по вода. Дори да имате предложения сега не е моментът да се захващате с нова работа. Придържайте се към рутинните си задължения. Никой няма да ви се сърди, че не проявявате инициатива. Не така ще стоят нещата в дома ви, където ще се изисква повече енергия от ваша страна, но това само ще ви достави радост и удовлетворение от живота.

Водолей

Тази седмица може да ви постави в необикновени ситуации. Нищо няма да се ви затрудни, благодарение на вашата находчивост и решителност. Ако почивката ви е далече се разтоварете с повече творчество в работата ви. В средата на периода може да възникне спор с член от вашето семейството. Препирнята на да доведе до нищо добро, така че най-добре не се палете.

Риби

Имате желание за много неща, но е добре да се съобразите с възможностите ви. Щадете най-вече организма си и не се претоварвайте с физически, особено ако не сте в особено добра форма. Сега е много важно да не лишавате тялото си от необходимото количество вода. Пазете се и от слънцето. Сряда е подходящ ден за покупки – най-вече на дрехи.

Коментари
Зареждане...