Седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 юли

Седмицата ви ще бъде изпълнена с приключения и авантюри.

ОВЕН

Добри условия, но и много нерви

Ентусиазирани за деловата си реализация, Овните ще демонстрират ярка активност за реализиране на целите си.

Принципно ситуацията е благоприятна, но следва да сте предпазливи, защото околните ще действат срещу вас подло и коварно. Петък носи кавги и проблеми, а събота е благодатна и успешна. В понеделник ще ви радва личен успех, а вторник и сряда ще са доста напрегнати. Четвъртък ви носи успех, но ще е много нервен и за повечето от знака силно напрегнат.ТЕЛЕЦ 

Активност и подкрепа

В делово отношение периодът е добър за Телците, което от една страна ще се дължи на изразителна лична активност, а от друга на помощ от влиятелни личности. Това е успешно време за преговори, но ще възникнат пречки за контакти в обществените среди, или поне за тези, които ви интересуват. Петък ще е труден, което в по-малка степен е валидно и за уикенда. В понеделник ви безпокоят лични проблеми. Вторник е напрегнат, а сряда и четвъртък са успешни.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте позициите си

Главната цел на всички Близнаци през настоящата седмица е да укрепят и стабилизират позициите си. В едни случаи това определение засяга професионалната изява и деловия периметър, а за други от зодията личния план. Упражнението изисква много усилия и ползотворните резултати няма да се появят веднага, но разликата ще си проличи и ще напредвате. Петък е напрегнат, но и твърде ползотворен. Почивните дни преминават в апатия. През делниците успех и промени.

РАК

Работете упорито

Предстоящият седмичен етап бележи началото на възход за Раците. Ползотворното ви развитие ще се разгърне постепенно. Работете по целите си активно и настойчиво. Етапът се свързва с проблеми и пречки от страна на околните, но това не бива да ви обезсърчава. Избягвайте противоречията, не щадете усилията си, и напредъкът ви няма да закъснее. Петък е хубав и ползотворен. Уикендът е по-напрегнат. Понеделник и вторник са успешни. Следващите дни са тежки.

ЛЪВ

Към възстановяване

За Лъвовете започва нов годишен период през новата седмица, който се характеризира със значителни позитивни промени през следващите дванадесет месеца. За момента, а и през седмицата, напрежението няма да ви напусне, въпреки че опитите за вреди от страна на противниците ви не са съществени и често ще са безуспешни. Петък преминава в активност и кавги. По подобен начин се движи и уикендът. По-неделник и четвъртък са доста успешни, а вторник и сряда – трудни.

ДЕВА 

Силно напрегнат етап

Учудващо последователни в реализацията на целите си, Девите ще изневерят на този свой принцип през новата седмица, което несъмнено ще се изрази в степен на негативност върху  постиженията ви. важната крачка през този период е да стабилизирате деловите си позиции, както и взаимоотношенията с околните в службата и бизнеса. Разполагате с добър късмет  и ще реализирате печалби, но периодът – с изключение на сряда, ще е доста напрегнат и неприятен.

ВЕЗНИ

Особено плодотворен етап

Предстоящият седмичен етап ще е твърде успешен в делово отношение за Везните, къде всички от зодията ще се ползват от значими съдбовни дадености. Очертават се и проблематични ситуации, особено във връзка с контактите, където явно ще има остри противоречия, а понякога и разминавания, но късметът ви е много силен и ще работи почти безотказно. Петък и уикендът са доста успешни и плодотворни. С изключение на по-слабата сряда, останалите дни са благодатни.

СКОРПИОН

В етап за положителни промени

Безспорно успешна, новата седмица идва с много работа за преобладаващата част от Скорпионите, но разкрива и ярки възможности за положителни промени в личен и делови план, както и за освобождаване от утежнени ситуации и нежелани личности. Напрежението и проблемите няма да отстъпят изцяло, но ситуациите във всекидневието ще са далеч по-оптимистични. Повишеното напрежение ще е характерно за дните петък, неделя вторник и най-вече в сряда.

СТРЕЛЕЦ

Напрегнат период

По различни причини, Стрелците ще бъдат остро атакувани от противниците си през седмичния период. За вас ситуацията не е отчайваща, но ще ви се наложи да отбивате атаките им с по-енергични действия, а същевременно и да укрепвате позициите си – лични и делови. В този смисъл се очертава напрегнат период, изискващ ефективните ви действия. Благоприятни ще са дните събота, понеделник и четвъртък, а останалите ще носят напрежение и затруднения.

КОЗИРОГ

Успешна реализация на целите

Благоприятен етап, предоставящ на Козирозите много добри условия за успешно справяне с деловите задачи, за сполучлива реализация на личните цели и тези, свързани с обществените среди, и за хбави финансови постижения. За някои от зодита ще се наложи да укрепят професионалните си позиции, или тези в бизнеса. Петък ще е много напрегнат и изпълнен с кавги. Проблеми ще възникнат и през почивните дни. От делниците по-напрегната е сряда. Останалите са добри.

ВОДОЛЕЙ

Делова и финансова сполука

Хубав етап, който разкрива добри възможности за парични печалби и за съвършено справяне с деловите задачи. Мнозина от зодията са изправени пред необходимостто да укрепят личните си позиции. В едни случаи става въпрос за взаимоотношенията с партньори – включително интимни, а при други „куца” личната организираност. Петък ви носи успех, но и кавги. Уикендът е благоприятен. Понеделник изисква повече активност. Вторник е напрегнат, а следващите са добри.

РИБИ

Напрежение и успех

Седмичният период ще е напрегнат за Рибите, но и много успешен от гледна точка на постижения и благоприятни промени. Обстоятелствата налагат волеви подход към всичко, което представлява интерес за вас. С най-много проблеми ще се сблъскате в деловите взаимоотношения. Периодът е хубав за провеждане на преговори. С много напрежение ще извоювате успеха си в петък. Уикендът е добър. Понеделник ще е тежък, но останалите дни са благоприятни.

Силно напрегнат етап

Учудващо последователни в реализацията на целите си, Девите ще изневерят на този свой принцип през новата седмица, което несъмнено ще се изрази в степен на негативност върху  постиженията ви. важната крачка през този период е да стабилизирате деловите си позиции, както и взаимоотношенията с околните в службата и бизнеса. Разполагате с добър късмет  и ще реализирате печалби, но периодът – с изключение на сряда, ще е доста напрегнат и неприятен.