Седмичен любовен хороскоп за 16-20 април

Тази седмица ще бъде много вълнуваща в любовен план за някои зодии.

Овен

Чувствата и емоциите ви са в разцвет, а пиперливото ви чувството за хумор действа като афродизиак на срещуположния пол.

Телец

Жаждата ви за приключения може да се окаже доста опасна, тъй като ви въвлича в неочаквани любовни сюжети.

Близнаци

Изразявайте открито чувствата си, бъдете искрени в поведението си, споделяйте планове и мечти за бъдещето с половинката.

Рак

Силните емоции, които ще ви завладеят през новата седмица, ще имат положителен ефект и биха могли да ви помогнат да разрушите бариерите между вас и партньора ви.

Лъв

Средата на април категорично ще ви фокусира в кариерата, а личният ви живот ще изпадне в състояние на „пролетна умора“.

Дева

Половинката ви ще ви подкрепи във всичко, което сте намислили. Едва ли ще имате разногласия, които не можете да разрешите бързо и безпроблемно.

Везни

Прекарвайте повече време с половинката си, това ще докаже и на двама ви, че с годините чувствата не утихват, а стават по-силни.

Скорпион

Неприятни случки няма да липсват, най-вече с „изплуването“ на малки тайни, които наистина могат да ви смутят. Не ги преживявайте твърде лично.

Стрелец

Чувствата ви са объркани, а отговорите ви се изплъзват, което ще ви накара да се чувствате като в „небрано лозе“, дори да се намирате в дългогодишна връзка.

Козирог

Личният ви живот отново заблестява с пълна сила, ще постигнете щастие и хармония далеч по-лесно, отколкото през предходните месеци.

Водолей

Обсъждайте общи планове за бъдещето, представете своя избраник на родителите и приятелите си, запознайте се с неговите – новата седмица ще е идеална да преминете на по-сериозен етап от връзката си.

Риби

Конфликтите с партньора могат да излязат извън контрол и да поемат в нежелана от вас посока, така че бъдете внимателни.