Секс хороскоп: А ти с кого си пасваш?

Ако искате да се насладите на невероятна химия с някого, вероятно няма да ви навреди да проверите дали си заслужава да пробвате.

Представяме ви най-добрата съвместимост в секса на всяка една от зодиите.

1. Овен

Като първите в зодиака, представителите на зодия Овен са настоятелни и агресивни, възприемат партньорите си в секса като завоевание. Склонни са да преследват и искат незабавно удовлетворение. Не обичат емоционалните игри.

Най-добри партньори: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

2. Телец

Повече чувствени, отколкото сексуални, Телците търсят стимул, а не възбуда. Миризмите, звуците и докосванията в секса са много важни за тях. Мразят да хабят енергия, затова трябва да са в настроение, за да правят секс.

Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

3. Близнаци

Близнаците са много свободни в своята сексуалност и обичат да експериментират с места и мръсни разговори. Много добри са във флиртовете с партньорите. Ако искате да се забавлявате със секса и да пробвате нещо ново – те са хората.

Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Стрелец, Водолей

4. Рак

Подходът им към сексът е много креативен и чувствен, но имат нужда от време, за да се задоволят само с това. Те са интуитивни и могат лесно да усетят какво иска партньорът им. За тях сексът е в голяма степен игра на усещания.

Най-добри партньори: Телец, Лъв, Козирог, Риби

5. Лъв

Лъвовете са известни със своето силно желание да правят секс и разчитат основно на своя чар и химия, за да примамят партньорите си. Те носят удоволствие и искат такова. Обичат игра на прелъстяване и любовна игра.

Най-добри партньори: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

6. Дева

Девите не са особено примерни. В интерес на истината те са изключително сексуални и чувствени. Обичат да докосват и да бъдат докосвани. С тях сексът е наистина запомнящо се преживяване.

Най-добри партньори: Телец, Везни, Риби, Козирог

7. Везни

Везните са известни като зодията, която има изключителен вкус и чувственост. Не е изненада, че Везните комбинират физическото с психическото. Ще флиртуват с вас и ще ви съблазнят с красиво бельо и музика.

Най-добри партньори: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

8. Скорпион

Скорпионите имат репутация на страстни и много сексуални. Ако искате много драма и увлечение в сексуалния ви живот, то Скорпионите са вашите хора. Обичат много силата и контрола, затова сексът ще бъде запомнен до живот с тях.

Най-добри партньори: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

9. Стрелец

Познати като търсачи, Стрелците са много чаровни и внимателни в леглото. Те са много големи флиртаджии и дори когато са във връзка, умеят да поддържат сексуалния огън.

Най-добри партньори: Лъв, Овен, Близнаци, Водолей

10. Козирог

Подобно на Скорпионите, Козирозите имат репутация, която ги изпреварва. Те са много сексуални и чувствителни едновременно. Не се изисква кой знае какви умения, за да навиете един представител на Козирог да прави секс.

Най-добри партньори: Рак, Телец, Риби, Дева

11. Водолей

Те са истински интелектуални идеалисти, които могат да бъдат много нестандартни. Обичат да бъдат съблазнявани, но мразят да дават цялата власт на друг. Много са изобретателни в леглото и обичат секса, стига да е с човек, с когото се свързват.

Най-добри партньори: Близнаци, Водолей, Стрелец, Дева

12. Риби

Рибите са известни с това, че се разбират добре с всякакъв тип хора и нямат проблем да бъдат съблазнени. В леглото са романтични, чувствени и игриви, особено ако половинката им е фен на различните техники. Фокусират се повече върху това партньорът им да е задоволен, отколкото те.

Най-добри партньори: Скорпион, Рак, Дева, Везни