Секс позите, които ще побъркат всеки мъж от удоволствие!

Имате в леглото си мързеливец, а копнеете за горещ секс с разтърсващи оргазми? Съществуват десетки секс пози за разнообразяване на любовния живот, особено когато жената е по-заинтересована да действа.

В днешната статия ще ви предложим три пози, които да опитате с партньора си още тази нощ!

Позицията на Луната

Това е една от най-приятните пози. Вашият партньор е седнал, леко наведен напред, а вие, лежите по гръб, отпускайки се в ръцете му. Краката ви трябва да са зад гърба му. Както е показано на изображението, партньора трябва да  държи талията ви, за да ви даде повече тласък

Дървото с плодовете

Удобно и в същото време странно усещане. Тук водещата роля играят … коленете. Лягате по гръб като допирате държите едното коляно на гърдите си, а другият ви крака прегръща кръста на Вашия партньор, който коленичи пред вас. Докато прониква, той леко стиска коляното.

Позицията на пеперудата

Подходяща е за страстни двойки. Вашият партньор е седнал, като за упора му служат ръцете. Вие, сядате срещу него, с ръце зад гърба си,  оставете краката ви да си почиват отстрани до ръцете на партньора. Движението на таза ви трябва да бъде в противоречие с това на вашия партньор, така че проникването да стане по-изразено.

Източник: elle.gr