Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Секс-скандал тресе футболните среди часове преди избора на новия президент на БФС!

В последните часове преди избора на новия президент на БФС се появи пикантен слух за най-обсъждания кандидат за високия пост. Любослав Пенев финансирал дейността си с помощта на еротичния модел Ели Никова, известна като българската Моника Белучи. 

Приходите на привлекателния бизнесмен идвали от новата му туристическа фирма, активно рекламирана по националните телевизии. В това няма нищо лошо, но има един любопитен факт.

Фаталната брюнетка е известната дама завлякла стотици клиенти с фалшиви туристически пакети, продадени по интернет.

Само преди месеци госпожица Никова става скандално известна, не с еротичните си изяви, а с шумно разследване на БТВ, от което става ясно, че години на ред е завличала наивни туристи.

Резултатът от медийния скандал е отнет лиценз, лично от министъра на туризма, както и разследване на ГДБОП, повдигнати обвинения за стотици хиляди левове и десетки „ужилени” туристи.

След пускането под гаранция и в очакване на повдигане на обвинения за финансови измами в особено големи размери, българската Моника Белучи, упражнява своите умения във фирмата на Любослав Пенев.

Злите езици твърдят, че способностите на модела не се ограничават само до продажби на туристически пакети. Умелата красавица била и десерта в менюто на експлозивните луксозни оферти.

Слуховете във футболните среди твърдят, че именно скандалната и слава е причината, тя да не е назначена официално при Любо. Тя управлява екипа и дейността на тур оператора по интернет от луксозния си апартамент в баровски софийски квартал.

Бивши нейни колежки си шушукат, че именно бизнесмена и oсигурява охолните условия, нещо повече напоследък все по често той е бил забелязван в квартала на красивата дама.

Приятелите на бившия футболист не се учудват, защото той винаги си е падал по знойни красавици.

Коментари
Зареждане...