Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Семейни войни: Гущеров-старши забрани на сина си да се жени за Светлана Василева!

Семейна война избухна във фамилия Гущерови, след като милионерският им син заявил, че ще мине под олтара с половинката си плеймейтката Светлана Василева-Гонзовица.

Голямото събитие ще се проведе на 28 януари, когато Християн Гущеров ще падне на колене и ще подари диамантен пръстен на плеймейтката, както писа „Галерия“.

Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да присъства на годежа и на евентуалната сватба след това

Бащата на възпълничния плейбой бил против връзката на сина си с Гонзовица поради две много логични причини.

Първата е, че Светлана няма никаква професия и никога не е имала, а втората произхожда от първата – без работа, силиконката само ще смуче парите на фамилията.

Неслучайно Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че основните доходи на Християн са секнали.

Това обяснява и пестеливия му подарък към благоверната му. Вчера Гонзовица се похвали с нов автомобил, пред който позира ухилена като зелка.

През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора – всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!!! ❤️?? @hristian_gushterov

A post shared by Svetlana Vasileva (@vasilevasvetlana) on

Усмивката й обаче бързо замръзнала, когато разбрала, че след 1-месечно чакане новата й придобивка всъщност е втора ръка.

Гущеров й подарил кола на старо, докарана от САЩ, тъй като не можел да си позволи по-голям харч, коментират в светските среди.

Коментари
Зареждане...