Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Сестрата на Динко плаща да плюят Бианкалана! Бащата на Джино дава Динко под съд!

Сестрата на Динко плаща, за да плюят Джина Бианкалана във „ВИП Брадър“, научи HotArena.

На мен сестрата на Динко ми се обади и ми предложи пари да кажа във „ВИП Брадър“, че Джино ми дължи 70 000 долара. Не знам къде да алармирам за ситуацията“, пише Наско Влайков, който също е получил обаждане и оферта от семейството на Вълев във Фейсбук.

Той е имал възможността да вземе лесни пари, стига да натопи Бианкалана в национален ефир. В дъното на всичко това стои сестрата на Господин, която живее в Америка.

Христина Гоцева бе дамата, която се включи на живо в звездната къща и заяви следното:

„Съпругата на най-добрия му приятел… Жоро Мицубишито, чувал си за него, тях Джино ги е завлякъл с много голяма сума, може би 160 хиляди долара“.

След нея се включи и въпросната съпруга на Георги Мартов – Мицубишито, макар името му да бе изписано погрешно в субтитрите.

Теменужка Колева, жената на Мартов, е арестувана в съвместна акция на ФБР на САЩ и българската ДАНС, когато заедно с тях бяха щракнати белезниците на още 28 българи за пране на пари и банкови измами с кредитни карти, писа „Телеграф“.

А ето какво казва бащата на Джино:

В Америка за измама с 250 долара те прибират в полицията. Измама над 1000 долара – това вече се числи за федерално престъпление. Над 10 хилади долара не можеш да внесеш в банката кеш, защото системата е свързана с ФБР и трябва да докажеш всеки долар как си го спечелил. Да не говорим за 100 хиляди долара! Тук е държавата на законите! Затова и хората, които говорят срещу сина ми, ще отговарят пред закона!“.

Таткото на Бианкалана добавя, че именно Джино и Дейна са помогнали на Христина, която първа свидетелства в предаването. Случаят с Гоцева и съпруга и Яник е повече от ясен, а следващата среща на замесените ще е в съда.

Коментари
Зареждане...