Сгоди ли се Кайли Дженър, или просто се занася с нас?

Кайли Дженър беше забелязана с  два гигантски, блестящи диамантени пръстени на ръката и всички зашушукаха, че Кайли Дженър и Травис Скот са сгодени. ДАЛИ?

Първо, нека да погледнем доказателствата – имаме само тази снимка, която папараците са заснели, докато Кайли бе излязла навън в събота следобед заедно с Джордън Уудс.

Кайли също така сподели и видео на пръстените:

https://www.instagram.com/p/BiIDvCUFmZO/?utm_source=ig_embed

Това са единствените доказателства, които имаме:

https://www.instagram.com/p/BfzEfy-lK1N/?utm_source=ig_embed

Припомняме, че в началото на март, Кайли разпръсна слуховете, че се е сгодила, когато беше сложила лента на безименния си пръст, но накрая се оказа просто пръстен. ДАЛИ?

https://twitter.com/3800milesaway/status/960264288924590080?tfw_site=Cosmopolitan&ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fentertainment%2Fcelebs%2Fa20096395%2Fkylie-jenner-engagement-ring-rumors%2F

И така, каква е работата – дали е била сгодена в продължение на месеци или просто се занася с нас? Или просто харесва пръстените?

Слуховете, че двойката ще се жени са още от началото на спекулациите, че Кайли е бременна, но източници близо до двойката казаха на хората, че не планират да се ожени скоро.

На Деня на Свети Валентин друг приятел на семейството сподели същите мисли.

„Въпреки че са нови родители, Кайли и Травис са все още в нова връзка. Кайли е доволна от живота си „, каза източникът. – Травис е страхотен татко. Когато иска да работи, Кайли го подкрепя.

Ето я истината! Те не са сгодени! Освен ако не са! Само времето (и също така и един от тях в Instagram) ще каже!

Източник: cosmopolitan.com