Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Шеф Петров: Тази сватба унищожи Дани Петканов! (Вижте какво казва и за другите съквартиранти)

„Тази сватба ще провали Даниел Петканов, а Тото е много интелигентно и възпитано момче, всичко беше шоу…“, каза Шеф Борис Петров пред в. „България днес“.

Шеф Петров директно заяви, че за него шоуто е било като работа – получил е едни пари, поради което се очаква и той да свърши нещо и смята, че е заслужил заплащането. Ще вложи хонорара изцяло в ресторанта си. Би участвал отново в реалити формат, стига да му се плати.

Джулиана Гани идва почти всяка седмица в ресторанта, а през ден се чуваме по телефона. Тото е интелигентно и възпитано момче, този скандал, който имахме, беше просто моментен изблик. Мегз е прекрасна и интересна. Уважавам я, защото е трудолюбива“, споделя Петров за бившите си съквартиранти и отношенията му към тях в момента.

Не контактува с Ваня Щерева, защото не поддържа контакт с хора, които имат „разстроена психика“ и които носят „злоба в сърцето си“.

За победителя Тото, Шефа отсече, че първото място на рапъра е заслужено. Другият достоен за приза е бил Петканов, но той е изпуснал шанса си, след като реши да се ожени.

Не съм против. Алекс Богданска никога не ме е харесвала, защото тя виждаше, че аз влияя на Дани. Затова реших да призная, че не харесвам този брак, той щеше да ми прости, въпреки че жена му не ме харесва.

Цяла България щеше да го намрази, защото е чехльо и ще го изгони преди Алекс. Така и стана. Беше важно Алекс да не излезе преди Дани от предаването, защото тогава бракът им щеше да приключи.

В тези 2-3 дни, в които тя е без него, родителите й щяха да я настроят и повлияят на мнението й. Всъщност Петканов много държеше на този брак и го подкрепям напълно, въпреки че го изгубих като приятел“, добави Петров.

Сигурен е, че сватбата не е била режисирана срещу по-голям хонорар. Младите наистина са се преоткрили.

Колкото до кулинарните скандали, в които го забъркват, Шефа сподели, че с шефовете Виктор Ангелов, Андре Такев и Манчев е в отлични отношения.

Коментари
Зареждане...