Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Шеф Петров заряза жена си заради млада любовница! Ето коя е новата му! (СНИМКИ)

Един от най-арогантните и запомнящи се участници в риалитито „ВИП Брадър“ Борис Петров е зарязал и втората си жена Милена Асенова, шушукат в светските среди.

Милена, която фанатически го защитаваше по време на лайфовете в шоуто, не била на себе си от яд, пише „Галерия“.

Майката на 3-годишния му син все още не може да повярва какво се случва, докато шеф Петров вече без притеснения се показва с едрогърда брюнетка.

Според запознати, отношенията между кулинарният гуру и половинката му се обтегнали още с излизането му от Къщата на „ВИП Брадър“.

Заради негативните зрителски коментари и обиди по негов адрес, шеф Петров постоянно бил изнервен и си го изкарвал на Милена.

Свикнала на сприхавия му характер, тя стоически търпяла истериите му, докато не се появила другата жена – едрогърда млада брюнетка, която завъртяла ума на готвача. Името й е Маргарита и се говори, че тя е новата жена до шеф Петров.

Проверка на „Галерия“ установи, че кулинарят е посрещнал 2018-а с нея, като двамата дори са се снимали гушнати в социалната мрежа най-безпардонно.

Това обаче не е най-грозното в цялата история. В ранните часове на Новата година, вероятно под влиянието на солидно количество алкохол, шеф Петров постна в личния си Фейсбук профил фото с полуголите пищни гърди на Маргарита.

„Честита Нова година! Пожелавам ви да е щастлива и също толкова НАТУРАЛНА“, гласеше постът на готвача. Още на следващия ден, вече отрезнял, шефът изтри снимката.

Междувременно научихме, че тайнствената Маргарита държи бутиков магазин за цветя и се познава с Борис Петров отдавна.

 

Дали в действителност е негова любовница, не можем да твърдим категорично. Факт е обаче, че шефът жестоко унижи жена си Милена, възхищавайки се публично на полуголите гърди на Маргарита.

Факт е също и че Петров неведнъж се е хвалил с многото си любовници и слабостта си към жените.

Коментари
Зареждане...