Ще се омъжи ли Анна-Мария за Христо Сираков? Вижте отговорът на плеймейтката

Photo of author

Двете най-популярни лица в столичния хайлайф са решили да минат под венчилото. 

Бизнесменът Христо Сираков предложил на брак на актрисата Анна-Мария, която освен това е и втора в конкурса „Мис Плеймейт”.

Красавицата обаче приела предложението на майтап и категорично отказала дори да помисли над него.

Красавицата получи предложението в ефира на „Код Фешън” и дори прие. Но няколко дни по-късно се отрече от думите си.

Ох, всичко беше на майтап”, твърди звездата от „София ден и нощ”. „Това предложение ми създаде огромни проблеми. Гаджето ми ме събуди със статиите за сватбата. Мислех, че нещата не са сериозни”, казва още тя, цитирана от „България днес”.

Оказа се обаче, че Христо Сираков всъщност сериозно е мислел да предложи на брюнетката.

Това е една идея, която просто така дойде, нямаше никакъв сценарий”, споделя бизнесменът. „Говорехме си и нещата се получиха. Още дори нямаме дата за годеж. Тепърва предстоя най-приятните моменти”, твърди Сираков.

Не е ясно, дали бизнесменът сериозно приема идеята да се оженят, или само се шегува с предложението си, но е факт, че най-вероятно ще се сдобие с булка — беглец Анна-Мария е щастливо обвързана и не е помисляла за друг мъж.

Тя е прекрасно момиче, много е възпитана и знае как да се държи”, обясни бизнесменът. Той признава, че е останал впечатлен и от професионализма й по време на конкурса „Плеймейт”, където тя се съгласила с класирането и не правела проблеми, за разлика от другите момичета.

Анна-Мария признава, че е подкрепила победителката, след като останалите й се нахвърлили. Тя не крие, че Недкова е била и нейна фаворитка, както и че не съжалява, че е спечелила.

„Единственото, което ме дразнеше, бе, че ходи отделно на грим и прическа. Ако и бях отишла при моите хора, те без съмнение щяха да ме направят много по-красива”, допълва Анна-Мария.

Що се отнася до Христо Сираков, двамата се познават от няколко години. Бизнесменът и преди й е предлагал да участва в „Мис Плеймейт”, но тя все не можела да приеме.

Миналата година нямаше как да се запиша, защото точно си бях оперирала бюста. Христо е готин човек, но няма как да станат нещата с него, защото си имам приятел, с когото съм от години”, добавя още тя.