Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ще спрат ли „Откраднат живот“ ?

Любимият сериал на хиляди българи „Откраднат живот“ е под сериозна въпросителна.

Сред актьорите се говори, че актуалният 6-и сезон най-вероятно ще бъде последен, макар че само преди месец екипът обяви, че е поръчан и седми. Причината за края била предстоящ ремонт на сградата, в която се снима основната част от продукцията, пише ХотАрена.

Ремонтът на болница „Свети Кирил“ бил отлаган с години, но вече ставал наложителен.

Макар екипът на сериала да бил внесъл известни подобрения в сградата в Бояна, те били най-вече козметични – за да изглеждат кабинетите добре на малкия екран.

В действителност сградата била стара и се нуждаела от основно обновяване на електрическата мрежа и канализацията, което означавало месеци работа.

През това време няма как в „Свети Кирил“ да се снима сериал. Единственият начин „Откраднат живот“ да продължи е работата да се измести другаде. Или трябва да се търси нова сграда, или снимките да се прехвърлят в истинска болница, където да се взимат под наем отделни помещения. И двата варианта били свързани с огромни разходи и не е ясно дали приходите от евентуален седми сезон ще могат да ги покрият.

Говори се и за спад на зрителския интерес. Упорито се твърди, че сезон 6 е регистрирал огромен рейтингов срив.

Според зрителите заради новите герои сериалът се е разводнил откъм сценарий и става все по-скучен. От Нова обаче твърдят обратното – че продукцията се радва на огромен рейтинг сред активната градска аудитория.

Коментари
Зареждане...