Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ще влезе ли Дивна в затвора заради причинената от нея катастрофа?

Ще лежи ли Дивна в затвора заради причинената от нея катастрофа, при която тежко пострада манекенката Кристин Илиева.

Този въпрос вълнува не само почитателите на младата поп изпълнителка от Русе, но и цялата музикална гилдия.

Преди дни шоуменът Слави Трифонов призова талантливата певица да бъде вкарана в дранголника, ако експертизите от разследването на пътния инцидент потвърдят съмненията на катаджиите, че Дивна е шофирала със скорост от над 110 км/ч и е опитала да изпревари на забранен участък друг автомобил, но при маневрата е загубила контрол над колата си.

Според седмичника „Таблоид“, певицата е била тествана за алкохол, но не и за наркотици.

Проверка на „Уикенд“ установи, че експертизата за жестоката катастрофа на пътя Русе – София край село Българене в плевенска област все още не е изготвена от експертите.

Това поражда съмнения, че Дивна може да се измъкне, макар веднага след пътния инцидент да е образувано досъдебно производство.

В района, където Дивна катастрофира и осакати спътничката си Кристин Илиева, която е с потрошени крайници в травматологията на Военна болница, изпреварването е забранено, а максималната разрешена скорост за шофиране е 60 км/ч.

Певицата обаче е игнорирала пътните табели, указващи забраненото изпреварване и скоростта на движение и е пробвала да задмине друга кола.

Заради хлъзгавия път и рязката маневра новата „Тойота Корола“ на поп звездата от Русе е излетяла от пътя и е катастрофирала тежко.

Наложило се пожарникари от Плевен да режат ламарините на смачканото возило, за да извадят агонизиращата манекенка Кристин Илиева.

Според криминалистите, 20-годишната красавица не е била с предпазен колан, но дори и тази предпазна мярка не би могла да осуети жестоките травми по крайниците й.

При удара ламарините от предната част на колата са се врязали в краката й, като десния й крайник беше почти отрязан. Костите и на двата крака са натрошени като солети, обсъждаше се вариант за ампутиране на крайниците.

Засега това не се налага, надяваме се барокамерата, в която е поставен десният й крак, да го спаси от ампутация“, коментират доктори от Военна болница.

Според най-мрачните им прогнози, красивата Кристин може да остане прикована към инвалидна количка дълго време, а ако се случи медицинско чудо и тя тръгне на собствен ход, ще са й нужни поне 2-3 години спомагателни патерици.

Същевременно „Уикенд“ научи, че от семейството на пострадалата манекенка обмислят да съдят Дивна, посъветвани от застрахователи.

Красавицата има право да претендира за обезщетение, ако се установи, че певицата е виновна за тежката катастрофа. При първоначалния разпит след жестокия инцидент Дивна е сменила версиите си.

Първо обяснила, че била избутана от пътното платно от друг автомобил , след това – че катастрофирала, тъй като опитала да избегне удар с фучащ в отсрещното платно тежкотоварен камион. Накрая казала, че колата й влязла в дупка и това предизвикало инцидента.

Макар пътят в района на село Българене действително да е в окаяно състояние, първоначалния оглед на произшествието не е установил поражения по ходовата част на колата.

Ако действително е влязла в дупка, както твърди, гумата й трябваше да е спукана или поне да има щети по джантата и ходовата част. Такива обаче не са установени при първоначалния оглед“, коментират следователите. Те изразяват съмнения, че Дивна е шофирала с 80-90 км/ч, както е твърдяла.

Скоростта с която се е движила е надхвърляла 100 км, все пак очакваме експертизата, която обаче се бави вече цяла седмица“, коментираха представители на прокуратурата в Плевен.

Същевременно близки до Дивна разкриват, че поп звездата от дунавския град е срината психически след катастрофата.

Певицата се е затворила в дома си в родния Русе, отказва да се храни и да се вижда с когото и да е било. Тя все още не е посетила в болницата приятелката си Кристин, която осакати с неразумното си и подсъдно шофиране.

Коментари
Зареждане...