Синът на Деси Слава – Майки отслабна с 20 кг! Отдаде се на мацки и купони (СНИМКИ)

Синът на ДесиСлава отслабна с 20кг! От пухкавелко няма и следа.

16-годишният Майки вече не може да се оплаче от дефектите, които пубертета дава, а именно – закръгленото телосложение. Порасналият тийнейджър в момента е висок, строен и изглежда страхотно.

Дори вече е придобил мъжествен вид , макар да е още толкова млад. Майки вече се хвали в социалните мрежи, че има интимен контакт с дами и то какви – красавици!

Пуска си снимка, на която е без фланелка, а по кожата му са разперени женски ръце с дълъг маникюр.

На друга снимка звездният наследник позира с хубавица, с която са ходили заедно на шопинг, а нищо чудно това да е настоящото му гадже.

Тя се казва Александра Колева и изглежда, че е сред горещите и секси мацки в Инстаграм – натрупала е 4931 последователи, а тя самата следи скромната бройка от 89 души.

Може да си представите  колко е „облечена“ на фотосите, които пуска в мрежата. Високата цифра последователи не е защото се показва по пуловер и вълнени панталонки…

От това, че момчето се е разхубавило и е възмъжало, вече започнаха да се възползват и други моми.

Тръгна слух, че наскоро нашумялата певица Сузанита му е хвърлила око и се гласи да става снаха на гласовитата ДесиСлава. Това се оказа невярна клюка, тъй като малката имала връзка със съвсем друго момче.

Преди няколко месеца пък възмутени колежки на майката на юнака се оплакаха, че непълнолетният Майки търчи по нощните заведения, в които те имат участия и не се свени да ги пляска по задните части.

Тогава набедиха Деси за лош родител, тъй като пуска детето си в забранено за него време навън и я порицаха затова, че възпитанието му липсва.

Нещата като цяло не са се променили – Майки  продължава да го кара на живот, като единствената разлика е, че се е насочил към по-млади девойки.

По всичко личи, че те му изпиват силите и това се отразява благоприятно на физиката му, особено когато имаше нужда да свали излишните килца.

Младежът е свалил близо 20 килограма, но нищо чудно да се втали още повече, имайки предвид, че хормоните му има още дълго време да бушуват.