Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Синдромът „Бий ме, обичам те!“ привлича жените като мухи

Класическата истина, че жените харесват лошите момчета, важи с пълна сила и до ден днешен. И няма как да не се съгласим с това, когато дори и собственият ни опит показва точно това.

Защо жените харесват лоши момчета или откъде идва синдромът „Бий ме, обичам те“

Въпросът обаче е защо, за бога, една жена може да иска да е с някой, който се обажда когато си иска, мисли само за себе си и смята съществото до себе си за красив придатък на бляскавата му съвършена същност.

Истината е, че лошите момчета привличат жените поради няколко причини. Да бъдеш избрана от лошо момче е нещо като да спечелиш короната за Мис Свят.

По подразбиране лошите момчета са безкрайно красиви и безкрайно ухажвани от всички жени, така че когато ТОЙ спре магнетично сините си очи върху теб, някак си сърце не ти дава да му откажеш.

И се чувстваш наистина специална. Към теб той е мил, любящ и нежен (в началото), а към другите е груб, безпардонен и директен.

Сякаш с магическа пръчица самото ти появяване го прави от лош добър, а това лесно може да ви завърти главата.

Всичко е толкова красиво и безоблачно, той се е превърнал в Чаровния принц, любовта е навсякъде около вас и по всичко личи, че любовта ви ще продължи вечно.

мъж

До момента, а той не идва много късно, когато интересите на въпросното „лошо момче“ спрат да са любимата жена, а нов мотор, игра, приятелите му (те винаги са по-важни от всичко), филм или ловната пушка на баща му.

Тогава си показва лошата страна, която може да варира от студено безразличие до горещи спорове, а понякога, в най-критичните случаи, и физическо насилие.

Какво прави най-често жената тогава? Решава, не без неговото внушение, че тя е виновна за смяната на настроението му и започва всячески да се опитва да върне отново доброто му лице – онова, което познава от началото на връзката.

секси мъж

За момент това го укротява, той става отново добър или просто му минава и всичко се завърта отначало.

Неусетно единствената цел в живота на жената става Неговото щастие, което води и до нейното спокойствие.

Една такава емоционална въртележка често се интерпретира от жените като пламенна и наситена връзка, но истината е, че това е много повече психически тормоз, отколкото връзка.

Всеки ден е неясен и изпълнен с мъгливото очакване за Неговото настроение – добър или лош ще е.

мъж

Снимка: Thinkstock

Понякога лошотията продължава прекалено дълго, после той се връща, уж размислил и променен, но истината е, че тези хора не се променят.

Те остават винаги егоисти, безпардонни, самовлюбени и несериозни, противопоставят се на всички правила освен на своите собствени и са неспособни да се отдадат на друг човек.

А жените, попаднали във връзка с такъв човек, се заблуждават, понякога и цял живот, че ще могат да го променят.

Само че жабите стават принцове само в приказките…

Коментари
Зареждане...