Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

СКАНДАЛНАТА ИСТИНА! Откъде идват парите на Нора Недкова ?

Плеймейтката Нора Недкова, която ужаси мнозина зрители със запомнящото си участие в готварското риалити „Черешката на тортата“, е под зоркия поглед на строгия си баща Николай Недков, въпреки слуховете, че двамата не са в добри отношения.

През последните дни младата дама с безчет пластични подобрения се превърна в една от най-одумваните светски персони заради скандалното си участие в шоуто „Черешката на тортата“.

Не е за вярване с какъв скандален произход са парите на наглата плеймейтка Нора Недкова

Нора потресе мнозина с прозрението си, че макароните и майонезата са храна за простолюдието, и буквално провали готварското шоу с грозни и агресивни препирни с гримьора джендър Валентин Кулагин, като даже се стигна и до физически сблъсък между двамата кандидати за приза най-противен участник в „Черешката на тортата“.

В последно време пристрастената към алкохола носителка на титлата „Мис Плеймейт“ често е атакувана с обвинения, че се издържа с проституция.

Намекна го на няколко пъти и гримьорът Кулагин в „Черешката на тортата“.

Близки до Нора обаче издават, че тя е изключително добре подсигурена финансово и едва ли има нужда да практикува най-древната професия.

Младата простакеса никога не е правила секс за пари, но пък и най-вероятно никой не й е предлагал.

Видно е, че природните дадености на Нора съвсем не са от най-добрите и тя често е сравнявана с травестит в социалните мрежи.

„Без грим е наистина страшна“, изказва се неособено ласкаво за нея известен стилист.

Но откъде са парите на Нора? 
Бащата на простодушната блондинка е някогашният изпълнителен директор на „Златни пясъци“ Николай Недков, който бе кандидат за кмет на Варна на изборите през 2011 г., издигнат от тогавашния лидер на ДСБ Иван Костов, а към днешна дата е заместник-председател на Надзорния съвет на „Златни пясъци“.

Бащата на Нора е главният виновник за нейното неадекватно поведение, той задоволява от най-ранната й възраст абсолютно всички нейни капризи. Слуховете, че е купил титлата й „Мис Плеймейт“, може би са верни, тъй като той не пести пари за нея.Всеки месец й отпуска по 10 000 лева, но дори тези пари не стигат на дъщеря му“, коментират Нора и семейството й във Варна.

Последната победителка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт“ прекарва детството си в имението на родителите си в село Приселци и още от бебе е била обгрижвана от детегледачка и прислуга.

„Нора има сестра, която е с 2 години по-голяма от нея, както и брат, който още е непълнолетен. Всичките деца на Николай Недков са изключително разглезени“, твърдят съседи на туристическия бос от морската столица.

Именно с таткото на Нора е свързан и най-лошият житейски спомен на простоватата плеймейтка. През есента на 2002 г, когато моделката е само на 8, баща й е отвлечен и жестоко пребит от въоръжени похитители.

На 7 ноември служебната лимузина на Николай Недков „Ауди“ е засечена от друг автомобил в района около варненското село Приселци. Шофьорът на Николай Недков слязъл от колата, за да се разбере с другия водач.

Насреща си обаче видял насочен пистолет, а от колата изскочили трима въоръжени мъже. Единият от тях бързо поставил белезници на ръцете на шофьора и го натъпкал в багажника.

След това нападателите влезли в „Ауди“-то и подкарали колата по обратния път. Похитителите спрели в гориста местност на 3 км от Приселци.

Изкарали Недков от автомобила и започнали да го налагат с метални тръби. Часове по-късно бащата на Мис Плеймейт е открит припаднал и безпомощно състояние от случайни минувачи, които подават сигнал до МВР и „Бърза помощ“.

И Туристическият  бос и шофьорът му са настанени в болница, като   Николай   Недков   се възстановява  близо  3  месеца от побоя, след който остава със счупена дясна ръка, ляв крак и 7 потрошени ребра.

Впоследствие Недков се подлага и на серия от операции в частни австрийски клиники.

Инквизиторите на Николай така и не са открити, макар целият ръководен състав на МВР да е впрегнат в издирването на биячите.

Оказва се, че побоят е внимателно планиран, като седмица преди това колата, с която се движат похитителите, е открадната, а впоследствие запалена.

Из Варна обаче се носят слухове, че инквизицията е поръчана от Илия Павлов, който в онзи период води ожесточена битка с управата на все още нераздържавеното дружество „Златни пясъци“.

В онзи период Николай Недков минава за лично протеже на Иван Костов, като туристическият бос участва в продажбата на десетки хотели и апетитни активи на „Златни пясъци“.

Други пък лансират версията, че нападението е поръчано от хотелиера  Славчо  Христов, които влязъл в ожесточен конфликт с управата на тогавашното Работно мениджърско дружество „Златни пясъци“.

Жестокият побой рефлектира както върху професионалното развитие, така и върху личния живот на Николай Недков.

Дългогодишният началник на „Златни пясъци“ поставя под денонощна въоръжена охрана дъщеря си Нора, сестра й и по-малкия им брат, а година и половина след отвличането си той подава оставка като изпълнителен директор на туристическото дружество. Казват, че било за да избегне ново посегателство над себе си.

Враговете на Николай Недков твърдят, че покрай приватизацията на „Златни пясъци“ той е натрупал богатство, което може да стигне и за внуците му.

Дали това е така, не е много ясно, но е факт, че до ден днешен туристическият бос щедро ръси пачки, за да подсигурява лъскав начин на живот на домочадието си.

„Да беше инвестирал в образованието на дъщеря си Нора, вместо в разкрасяването й чрез пластични операции и покупката на титли от съмнителни конкурси за красота“, роптаят срещу простоватата плеймейтка Нора Недкова възмутените от поведението й почитатели на „Черешката на тортата“.

Коментари
Зареждане...