Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Скандални разкрития след финала на „Гласът на България“

Иван Лечев спечели менторската надпревара за втора поредна година спечели  в шоуто за таланти „Гласът на България“.

Протежето му Ния Петрова се окичи с победата и се прибра с 50 бона по-богата след финала на предаването, но според слуховете победата не е съвсем честна, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Фаворитката получи като награда и авторска песен по текст и музика на Вида Пиронкова. Макар че Ния е надарена с чудесни гласови данни, зрителите не са съгласни с победата й в музикалното шоу.

Феновете са категорични, че конкурентката й Виктория Динкова е по-добра певица. Някои побързаха да упрекнат Поли Генова за провала и я обвиниха, че е подбрала неподходящи песни в ролята си на ментор.

Динкова грабна всички още в началото, след като сподели, че бяга от миналото си, в коетосистемно е била пребивана от баща си.

След като навършила 17 и станала самостоятелна, успяла да се измъкне от родителите си. Следствие на кошмара обаче дълго време страдала от паник атаки, а нервите й били напълно разбити, пише още изданието.

Победителката Ния има стабилни връзки в музикантските среди. Тя е племенница на известния текстописец Александър Петров, който отлично познава Иван Лечев още преди той да стане ментор във формата.

„Ния пее наистина много добре, но Вики я превъзхожда! Шоуто за жалост остави съмненията, че има нещо нагласено!“, недоволстват в интернет форумите.

Коментари
Зареждане...