Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Скандално! Фънки: Гери-Никол ли ? Коя беше тази и може ли да мие чинии?

Гери-Никол най-вероятно ще бъде враг №1 на Димитър Ковачев – Фънки в „Като две капки вода“.

Скандалната певица отдавна е трън в очите на музикалния продуцент и затова се очаква той жестоко да я порязва в оценките. „Коя е тая Гери Николова, бе?

Фънки: Гери-Никол става за миячка на чинии! Или за тротоара (Ето как й сипа с големия черпак)

Чувам, че се съблича. Ама аз имам 5 порно канала вкъщи, в които има по-хубави жени от нея. И тази ми била поп звезда? Ще умра да се смея просто. Това момиче не става, нека не се заблуждаваме. Каква звезда си на 17 години, къде си била, кой те е видял?

Защо не я закараме в Трън на концерт да видим какво ще стане? Ама то повечето звезди са отрепки. Една държава, в която няма рок, трябва да ти е ясно накъде отива“, изригна Фънки в интервю преди 2 години.

Любопитното е, че тогава той не беше чул нито едно парче на Гери-Никол. Помоли репортер на изданието да му покаже неин клип в интернет. Ковачев се потресе от видяното и се хвана за главата.

След което каза, че от нея нищо няма да стане. А на въпроса дали има шанс тя да пробие в чужбина, Фънки се изсмя и отсече, че навън от нея може да стане само миячка на чинии.

„Ще работи на тротоара. А след 5-10 години ще напълни тумбака и хайде в кухнята. Ще стане свиня и край. Другият вариант е любовница на мутра“, заключи Ковачев.

Към днешна дата Фънки е изгледал цялата продукция на Гери и признава, че тийнейджърката има гласови възможности, но парчетата й са прекалено елементарни.

„Сега в „Капките“ ще я видим що за стока е, защото тук се пее на живо. Онова в „Ютюб“ е нагласена работа. Ако на сцената успешно се превъплъти в различни образи, значи може ида има някакво бъдеще“, прогнозирал Фънки.

Близки до него коментират, че не е изключено, че след няколко предавания той ще промени мнението си за Гери и ще започне да я хвали.

Коментари
Зареждане...