Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Слънцето навлиза в Козирог на 21 декември: Не взимайте важни решения, очакват ви само неприятности

Астролози алармират, че наближава най-ужасния ден в годината. Оказа се, че това е денят на зимното слънцестоене, 21 декември.

Причината е, че тогава ще има лошо подреждане на небесните тела, пише в.“Дейли мейл“. За пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирога, часове след като Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия.

Астролозите ни съветват да не взимаме никакви важни решения и да не предприемаме някакви драстични действия. Те ще доведат до много лоши последствия през задаващата се 2018 година.

Ще наблюдаваме и ретрограден Меркурий. Според астролога Нийл Спенсър предстоящото слънцестоене е по-лошо от всички предишни, защото за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се премести в Козирога, само няколко часа след като Сатурн премине по подобен маршрут.

Според Спенсър на 21 декември всичко, което правим, ще ни се стори много по-трудно от обикновено. Зимното слънцестоене в Северното полукълбо е характерно с най-късия и тъмен ден в годината. Тогава Слънцето се намира в своята най-южна позиция, точно над Тропика на Козирога.

Астролозите ни съветват да не пътуваме на 21 декември, освен ако не желаем мазохистично да прекараме времето си, заклещени по летища, гари и автогари.

Ефектите на ретроградния Меркурий пък ще тегнат до края на декември.

Коментари
Зареждане...