Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Слави Трифонов: Мястото на Дивна е в затвора!

Както знаем, шоумена Слави Трифонов никога не си поплюва и често взема позиция по отношение на даден проблем от различни сфери на политическия и културния живот в страната ни.

Във фокуса му на внимание напоследък все по-често попада и темата за нередностите в правосъдието по отношение на нарушенията на правилата на пътя.

Този път на мушката на разгневения шоумен попадна поп певицата Дивна, която преди няколко дни катастрофира, карайки, по думите му, с превишена скорост. При злощастния случай пострада жестоко моделът Кристин Илиева.

Тогава от агенцията на манекенката споделиха, че ще й е необходима поне една година, за да се възстанови от тежките травмите, получени при инцидента.

Ето какво написа Трифонов на профила си във фейсбук по повод катастрофата:

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше „Пей с мен“. Формата го спечели едно 12-годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична.

Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60 км/ч.

Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И законът предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала „Арена Армеец“ в шоу „Звезди на леда“.

А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.“

Очаквано, мнението му предизвика вълна от коментари „за“ и „против“.

Интересното е, че сред тях фигурират имената и на други известни личности, които са станали причина за смъртта или осакатяването на хора по собствена вина, но са се разминали с условни присъди.

Знаете ни нас жените с манията по перфектното селфи. #Samsung #GalaxyA8 прави толкова яки снимки, че и кафето ми изстина, и желанието за десерт ми мина. ????????????⭐️???? #ДвойнаКамера #ИнфинитиДисплей Samsung Bulgaria

Публикувахте от Дивна в 22 февруари 2018 г.

Изводът е, че след като си звезда, всичко ти е позволено! Моля, споделете и вашето мнение по въпроса – какво трябва да бъде наказанието при подобни случаи?

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...