Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Слави Трифонов в рекордите на „Гинес“! Ето за какъв рекорд се бори шоумена!

Американският писател Лий Чайлд иска да види най-добрия ни шоумен Слави Трифонов и предаването му в Книгата на Гинес.

Идеята за кандидатстване на шоуто в най-забавната книга тръгна, след като писателят бе гост на Слави.

Авторът на бестселъри приел да седне на жълтия диван, впечатлен от популярността на Слави в България.

Писателят, чиито авторски права за последния му роман бяха откупени за шест милиона долара от филмовата компания „Мирамакс“, дълги години е работил в пийпълметрична агенция и е наясно с рейтингите, писа „България Днес“.

Слави може би е най-успешният водещ в целия свят. Той понякога има три млн. зрители от общо 5 милиона гледащи телевизия. Това е почти 60% и е почти невероятно огромна аудитория“, споделя Чайлд пред български журналисти.

За сравнение отпреди години „Шоуто на Джей Лено“ зяпат от три до пет милиона зрители на вечер, но населението на САЩ е 240 млн. зрители.

Шоуто на Трифонов е обект на научно изследване и от проф. Катлин Диксън от американския университет в Северна Дакота. Темата на екипа й е „Токшоута и демокрация“, като експертката и хората й са избрали по едно предаване от Западна Европа, Източна Европа и САЩ.

Екипът на Диксън избрал три записа от „Шоуто на Слави“, субтитрирани на английски с интересни гости – струнен квартет „Бонд“, Жан Клод Ван Дам и Михаил Горбачов.

Проф. Диксън ахнала от факта, че в едно токшоуу може да се проведе финален президентски дебат като този преди години между Петър Стоянов и Георги Първанов.

Тя споделя на страницата на университета, че никъде по света не е виждала комбинацията от сатиричен монолог на водещия, балет и бенд на живо, както в шоуто на Дългия. В отговор на думите й най-успешният ни водещ само се изсмял.

Коментари
Зареждане...